Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ολοκληρώνονται οι εργασίες για την πρώτη γιορτή

Περίπου ένα δεκαήμερο απομένει για την διοργάνωση της πρώτης γιορτής του Ηρακλή στο Λευκό Πύργο (η οποία εντάσσεται στα πλαίσια των εορτασμών "Θεσσαλονίκη 2012") και οι εργασίες από την πλευρά των ανθρώπων του ΓΣ και της ΠΑ.Λ.Η ολοκληρώνονται.

Ήδη έχει καταρτιστεί το βασικό πρόγραμμα της γιορτής, το οποίο θα είναι αφιερωμένο εξ' ολοκλήρου στις ακαδημίες. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, στην γιορτή θα μετάσχουν τα παιδιά όλων των τμημάτων, ενώ παράλληλα στον προαύλιο χώρο του Λευκού Πύργου (ο οποίος γίνονται προσπάθειες να φωτιστεί μπλε) θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι όπου θα παιδιά θα μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ.
Επίσης στο πρόγραμμα θα ενταχθεί και μια παράλληλη εκδήλωση για τα παιδιά, η οποία θα αφορά το γκράφιτι με θέμα τον μπλε Λευκό Πύργο, ενώ κατά μήκος του ιστορικού μνημείου της πόλης θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα σταντ για κάθε τμήμα ξεχωριστά, όπου θα γίνεται και η σχετική ενημέρωση στους γονείς για τον τρόπο λειτουργίας, τις διακρίσεις κτλ.
Σύμφωνα με τα πλάνα των ανθρώπων του Ηρακλή, η γιορτή θα ξεκινήσει στις 12.00 μ.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 7.00 μ.μ., ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η αρχική σκέψη για την διοργάνωση συναυλίας εγκαταλείφθηκαν. Θυμίζουμε ότι η δεύτερη γιορτή είναι προγραμματισμένη για  τις 29 Νοεμβρίου, ανήμερα δηλαδή των γενεθλίων του συλλόγου.