Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Βέλλιος: «Ο Ηρακλής χρειάζεται χρόνο»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Κώστας Βέλλιος μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο Ηρακλής ώστε να επιστρέψει και πάλι στη Superleague. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

«Πρέπει να υπάρξει υπομονή από τον κόσμο. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει με τα διαρκείας και να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια αυτή. Η ομάδα θα ενισχυθεί τον Ιανουάριο γιατί ο πρόεδρος είναι έξυπνος. Η ομάδα θα ανέβει σε ένα χρόνο. Δεν υπάρχει περίπτωση» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πρέπει να δοθεί χρόνος. Αυτά τα παιδιά χρόνο με το χρόνο θα είναι καλύτερα. Αλλά θέλουν και χειροκρότημα. Αυτό χρειάζεται. Όλο το επιτελείο θέλει χρόνο. Δεν πρέπει να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος. Τα αποτελέσματα πρέπει να γίνουν σε γερές βάσεις».

Για το αν ο Ηρακλής θα καταφέρει να διεκδικήσει την άνοδο φέτος: «Το πρωτάθλημα της Β είναι καλύτερο από της Α Εθνικής. Είναι πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Θέλουμε να ανέβει ο Ηρακλής από φέτος., αλλά δεν πρέπει να ζητάμε πράγματα ξαφνικά. Πρέπει να γίνουν τα πράγματα σταθερά. Αν όχι φέτος του χρόνου θα ανεβούμε. Δεν χρειάζεται βιασύνη».