Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Οδηγίες για το Πανθεσσαλικό

Η ΠΑΕ Νίκη ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων και οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι θα προσέρχονται στο Πανθεσσαλικό για τον αγώνα με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Τετάρτη.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΕ Νίκη Βόλου – ΠΑΕ Ηρακλής 1908 (10/10/2012). Για την είσοδο των φιλάθλων (είτε αυτών που κατέχουν εισιτήριο διαρκείας, είτε αυτών με απλό εισιτήριο αγώνα), θα τηρηθεί η ίδια διαδικασία που ακολουθήθηκε στο ματς με τον Απόλλωνα Αθηνών.
Οι τιμές των εισιτηρίων...
1. 40 ευρώ για τις θέσεις VIP στη σκεπαστή κερκίδα.
2. 25 ευρώ για την υπόλοιπη σκεπαστή εκτός των θέσεων VIP.
3. 15 ευρώ για την Ανατολική Κερκίδα, το Νότιο Πέταλο και το Βόρειο Πέταλο (φιλοξενούμενοι).
4. 5 ευρώ μαθητικό – παιδικό έως 14 ετών
Διευκρινίσεις
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 5.30 το απόγευμα δηλαδή μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.
Θα λειτουργήσουν τρία εκδοτήρια. Ενα στην Πεζογέφυρα Α και ένα στην Πεζογέφυρα Β για τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας και ένα στο Βόρειο πέταλο για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 4.00 το απόγευμα.
Από την Πεζογέφυρα Α θα εισέρχονται στο γήπεδο οι κάτοχοι διαρκείας BLUE και ECONOMY και όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα των 15 ευρώ.
Από την Πεζογέφυρα Β θα εισέρχονται στο γήπεδο οι κάτοχοι των διαρκείας VIP, SILVER, ΒASIC και όσοι θέλουν να εκδώσουν εισιτήριο αγώνα 40 και 25 ευρώ.
Τα μαθητικά και τα παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ θα υπάρχουν στα δυο εκδοτήρια και της Α και της Β Πεζογέφυρας ώστε τα παιδιά που συνοδεύονται να εισέλθουν στην κερκίδα που θα καθίσει ο γονέας.
Αν ο μαθητής ή το παιδί δεν συνοδεύεται από γονέα, τότε θα του επιτραπεί η είσοδος μόνο από την Α Πεζογέφυρα για το Νότιο Πέταλο ή την Ανατολική κερκίδα και όχι στη σκεπαστή.
Προπώληση εισιτηρίων δεν θα υπάρξει και οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριο τους για την αναμέτρηση μόνο από τα Εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού πριν την έναρξη του αγώνα.
Για να μην επικρατήσει συνωστισμός παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν νωρίτερα στο Πανθεσσαλικό.
Το Βόρειο Πέταλο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας"