Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ψάχνει λύσεις ο Κράβαρικ

Ψάχνει λύσεις ο Κράβαρικ

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο βόλεϊ ήρθε να δείξει τις αδυναμίες της ομάδας του Ηρακλή στην φετινή σεζόν.
Οι «κυανόλευκοι» έχοντας ξεκινήσει αργότερα από όλους ( μαζί με τον Παναθηναϊκό) και με δεδομένες τις οικονομικές δυσκολίες δημιούργησαν προβλήματα στον σχεδιασμό της ομάδας.
Ο Ηρακλής είναι ακόμα και τώρα στο στάδιο της προετοιμασίας αλλά είναι αναγκασμένος να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Οι ξένοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα ακόμα και τώρα αναζητούν τα «πατήματα» τους και ο Κράβαρικ προσπαθεί να βρει τον τρόπο για να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο.
Ο Ηρακλής ξεκίνησε την σεζόν ως νταμπλούχος και με το «καλημέρα» φάνηκε ότι θα έχει προβλήματα στην τρέχουσα σεζόν. Αυτό θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι γιατί υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Η αναμέτρηση με την Νίκη Αιγινίου είναι σημαντική κυρίως για ψυχολογικούς λόγους και η ομάδα θα χρειαστεί την στήριξη των φιλάθλων .
Ο Ηρακλής έχει βαριά φανέλα και οι παίκτες δείχνουν αποφασισμένοι να το δείξουν μέσα στο γήπεδο αρχής γενομένης από το Σάββατο. Οι φιλαθλοι μπορεί να πικράθηκαν από το αποτέλεσμα της πρεμιέρας αλλά γνωρίζουν ότι ακόμα και με αυτές τις συνθήκες μπορεί η ομάδα να βρει τον δρόμο της.