Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Τέλος οι εκδρομές στο Αγρίνιο!

Με επιστολή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημέρωσε επίσημα τη Football League ότι δεν δύναται να να φιλοξενήσει φιλάθλους αντιπάλων ομάδων σε κανένα παιχνίδι.



Η ομάδα του Αγρινίου επικαλείται λόγους χωροταξίας, αλλά και το γεγονός ότι το πέταλο του γηπέδου έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Την ίδια ώρα ξεκαθαρίζεται ότι ο Παναιτωλικός δεν πρόκειται να ζητήσει εισιτήρια για κανένα εκτός έδρας παιχνίδι

Αυτό το τελευταίο αναμένεται βέβαια να προκαλέσει την έντονη αντίδραση των οργανωμένων οπαδών, που ήδη βρίσκονται σε κόντρα με τον πρόεδρο, Φώτη Κωστούλα.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριοι,

Σας γνωρίζουμε ότι για την ποδοσφαιρική περίοδο 2012-2013 του Πρωταθλήματος Football League – ΟΠΑΠ στο γήπεδο μας δεν θα μπορέσουμε να φιλοξενήσουμε οργανωμένους ή μεμονωμένους οπαδούς καμιάς εκ των ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Football League – ΟΠΑΠ.
Ο λόγος που οδηγούμαστε σε αυτή την απόφαση έχει να κάνει με τη συνολική χωροταξία του γηπέδου μας αλλά και με δεδομένο ότι το νότιο τμήμα των εξεδρών του γηπέδου (Θ6 – Θ7 – Θ8 ΠΕΤΑΛΟ) έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι αντίστοιχα δεν προτιθέμεθα να ζητήσουμε εισιτήρια και να αναλάβουμε την ευθύνη για οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων μας για κανέναν από τους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.
Τέλος είμαστε στη διάθεση όλων των συνδιαγωνιζόμενων στο εν λόγω Πρωτάθλημα ομάδων να τους παρέχουμε κάθε δυνατή διευκόλυνση για τις ανάγκες των Διοικητικών τους Συμβουλίων αλλά και για τυχόν επιπλέον ανάγκες φιλοξενίας αυτών. Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε αρμοδίως τις ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Football League – ΟΠΑΠ για τα άνωθι.

Για την
Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας
Μπεσίνης Παναγιώτης».