Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Οι μετοχές στα χέρια του κόσμου

Ολοκληρώνεται η διαδικασία για την απόκτηση διαρκείας στον Ηρακλή και στην Μίκρα περιμένουν τον κόσμο. Κυρίως για την διαδικασία απόκτησης μετοχών που είναι ένα βασικό στοιχείο για το μέλλον της ομάδας και να γίνει πραγματικότητα αυτό που έλεγαν όλοι τόσο καιρό. «Να καταλήξουν οι μετοχές στα χέρια του κόσμου».
Τώρα που τελείωσε η ιστορία με την συμμετοχή της ομάδας στην Φούτμπολ Λίγκ δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Μοναδική πρόφαση μπορεί να αποτελέσει η δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει σε ολόκληρη την Ελλάδα .
Χρειάζεται όμως μια θυσία που θα βάλει τον Ηρακλή γερά στα πόδια του και θα του δώσει τις απαραίτητες βάσεις για ένα καλύτερο αύριο. Οι μετοχές πρέπει να περάσουν στον κόσμο και μέχρι αυτή την στιγμή η ανταπόκριση δεν είναι αυτή που θα περίμεναν όλοι. Σαφώς και υπάρχει κινητικότητα αλλά θα έπρεπε να εξαφανιστούν όλες οι μετοχές.
Όσο αφορά τα εισιτήρια διαρκείας υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τον κόσμο να αποκτάει τα εισιτήρια του. Σύμφωνα με τις προθέσεις των ανθρώπων της ομάδας η διάθεση τους θα συνεχιστεί πιθανότατα για 1-2 εβδομάδες ακόμα.