Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Ευεργετική η διακοπή


 
Μόνο ως θετική μπορεί να θεωρηθεί η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ηρακλή, λόγω του προγραμματισμένου ρεπό που έχει την 5η αγωνιστική. 
Οι "κυανόλευκοι" έχουν ένα χρονικό διάστημα δέκα περίπου ημερών προκειμένου να δουλέψουν τις αδυναμίες που έχουν εμφανίσει- και είναι ουκ ολίγες- για να παρουσιαστούν με εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν από τις συνεχείς υποχρεώσεις, μιας και έδωσαν σε δώδεκα ημέρες εννέα αγώνες, αγωνιζόμενοι και μεσοβδόμαδα. Είναι όμως κάτι που θα πρέπει να το συνηθίσουν διότι το φετινό πρωτάθλημα- μαραθώνιος περιλαμβάνει πολλές εμβόλιμες αγωνιστικές για αυτό απαιτείται και ποιοτικό αλλά και ποσοτικό ρόστερ.


Χρόνος σε "ρεζέρβες" και νέους


Ως γνωστόν ο Ηρακλής έχει προγραμματίσει φιλική αναμέτρηση την Κυριακή στις 4 το απόγευμα με αντίπαλο τη Βέροια στο Καυτανζόγλειο, για να μη μείνει... ανενεργή η ομάδα σε αυτό το χρονικό διάστημα που δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις. Είναι εξάλλου μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιώργο Στράντζαλη να δει εν δράσει- έστω και σε φιλικό- ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής έως τώρα, όπως φυσικά και τα τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα, τους Ουάντερσον και Μπανγκουρά. Μάλιστα ο τελευταίος συμπεριλήφθει για πρώτη φορά στην αποστολή του Ημίθεου στον αγώνα της Τετάρτης με τη Νίκη, χωρίς πάντως να χρησιμοποιηθεί από τον Γιώργο Στράντζαλη. Δεδομένο επίσης θεωρείται, και πως θα μπορούσε να μην είναι, ότι τεχνικός και παίκτες θα δουλέψουν ξανά στο πρόβλημα που υπάρχει στις στημένες φάσεις αλλά και στη δημιουργικότητα που μέχρι στιγμής και με εξαιρέσεις είναι σε χαμηλά επίπεδα.