Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ζητούν ενοίκιο στον ΓΣ από τις ακαδημίες !

Συνεδρίασε πρόσφατα το διοικητικό συμβούλιο του ΓΣ και αυτό που προτάθηκε και αναμένεται να κοινοποιηθεί είναι να πληρώνουν «ενοίκιο» οι ακαδημίες του Ηρακλή! Ζητούν ενίκοι απο τον ΓΣ για τις ακαδημίες

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά η πρόταση που υπάρχει και ενδεχομένως να έχουν ενημερωθεί και οι υπεύθυνοι των ακαδημιών είναι ότι ο ΓΣ ζητάει μηνιαίως 2.500 ευρώ(!).
Κάτι παρόμοιο δεν έχει προηγούμενο στα χρονικά του Ηρακλή και πολύ περισσότερο στις ακαδημίες του ποδοσφαιρικού συλλόγου που πέρσι το καλοκαίρι ήταν εγκαταλειμμένες και διαλυμένες.
Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια να ορθοποδήσουν και το κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο, με αποτέλεσμα φέτος ο Ηρακλής να έχει δημιουργήσει μια νέα κυψέλη ποδοσφαιριστών.
Το αίτημα αυτό που υπάρχει από τον ΓΣ έχει μόνο μια μικρή λογική προκειμένου να καλυφθούν τα λειτουργικά έξοδα στους Χορτατζήδες. Το ποσό όμως που απαιτείται είναι μεγάλο για τα δεδομένα της εποχής και ίσως με λάθος τρόπο. Το θέμα αναμένεται να έχει εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Δεν γνωρίζουμε αν κάτι ανάλογο θα συμβεί και θα ζητηθεί και απο τις ακαδημίες του μπάσκετ και του βόλλει.