Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Aνδρεάδης: «Ευχής έρχο η νίκη»

andreadis456Σπουδαίος αγώνας με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον θα γίνει στη Μίκρα όπου ο Ηρακλής Γ.Σ. θα υποδεχτεί τον Παμβοχαϊκό για την 16η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Για άλλη μια φορά ο Παύλος Κουζούνης θα απουσιάσει και ο νεαρός Σταυρακάκης θα είναι αυτός που πιθανότατα θα σηκώσει το βάρος στη θέση του λίμπερο.






«Ευχής έρχο η νίκη»

Ο διεθνής κεντρικός του Ηρακλή Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: «Θέλουμε να κρατήσουμε την εμφάνιση που κάναμε την Τετάρτη στο Αιγίνιο και να παλέψουμε απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Θα είναι ευχής έργο να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα διότι θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις».

«50-50 με ΠΑΟΚ»

Ο Ανδρεάδης αναφέρθηκε και στην κλήρωση της ομάδας του για το Κύπελλο όπου στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο «Paok Sports Arena»: «Η πρόκριση θα είναι 50-50. Το «παλατάκι» είναι δύσκολο γήπεδο, μεγάλο και κρύο. Στο πρωτάθλημα χωρίς Τζιουμάκα χάσαμε 3-2 σετ. Ο ΠΑΟΚ ενισχύθηκε από τότε και εμείς αποδυναμωθήκαμε αλλά αλλάξαμε πολλά στο παιχνίδι μας. Θα είναι ένας αμφίρροπος αγώνας. Είναι θετικό που δεν θα έχουμε μετακίνηση».