Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Απαράδεκτη ομάδα , σκόρπισε απογοήτευση

Ενας απαράδεκτος Ηρακλής καταφερε να χάσει και στο Καυταντζογλειο και να κοιτάμε με τα κυάλια την Σουπερ Λίγκ.


Σε έναν αγωνα όπου οι παίκτες επρεπε να «τρωνε σίδερα» παρουσιάστηκαν νωθροί και χωρίς ουσία. Σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο και έχασαν τον αγωνα. Η ομάδα ήταν ασύνδετη , χωρίς να μπορεί να απειλήσει και γενικά δεν έδειξε το παραμικρό μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Με τέτοιες εμφανισεις η ομάδα δεν μπορει να πάει πουθενά. Ο Ηρακλής σε ένα κρίσιμο σημειο δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει και το χειρότερο είναι ότι η συνέχεια είναι περισσότερο δύσκολη.
Ο αγωνας
Το ξεκίνημα της αναμέτρησης ήταν νευρικό για τις δυο ομάδες που περιορίστηκαν σε δυνατές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή. Χωρίς φάσεις και με κακό ποδόσφαιρο, δεν έδειξαν κάτι το εξαιρετικό. Ο ολυμπιακός Βόλου ήταν αυτός που κατάφερε να προηγηθεί , όταν στο 16΄ από λανθασμένη έξοδο του Χουάντερσον , ο Σολάκης με κεφαλιά έκανε το 0-1. Αντίδραση από τους κυανόλευκους δεν υπήρξε, καθώς δεν είχαν κυκλοφορία της μπάλας, οι γραμμές είχαν απόσταση και κυρίως δεν είχαν την αποφασιστικότητα που χρειάζονταν για μια τέτοια αναμέτρηση.
Πρώτη καλή στιγμή στο 23΄σε ένα σουτ του Ισαάκ , ενώ στο 27΄ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κιρόφσκι. Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν να είναι απειλητικοί, αλλά στο 38’ έχασαν πολύ καλή ευκαιρία με τον Ονγκουσότο. Το ημιχρονο έληξε με 0-1 με τον Ηρακή να μην υπάρχει ουσιαστικά στο γήπεδο και να δειχνει ένα ασχημο αγωνιστικό πρόσωπο.
Στο δευτερο ημιχρονο ο Ηρακλής προσπάθησε να απειλησει χωρίς να το καταφερει σε καμία περίπτωση . καλύτερη στιγμή το δοκάρι του Στεφανίδη αλλά μέχρι εκει. Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν με ανορθόδοξο τρόπο να κυνηγησουν το γκολ, χωρίς αποτέλεσμα. Μοιραία ήρθε και η πρώτη εντός έδρας ήττα που φέρνει την ομάδα σε δεινη βαθμολογική κατασταση
Διαιτητής του αγώνα ο Σελίμος (Λακωνίας).
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γ. Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Νατσούρας, Σουλίδης (64’ Στεφανίδης), Παπαστεριανός, Παληγεώργος Γ. (46’ Γεωργίου), Τσερκέζος, Κιρόφσκι, Παληγεώργος Χ., Ισαάκ, Ουκάρ (84’ Φερνάντεζ), Τάι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σ. Παντελίδης): Γκίτκος, Πετκάκης, Κωστούλας, Γόγολος, Κατσιαρός, Πινδώνης, Τσιάτσιος, Μπρέσκα, Σολάκης (73’ Παλαιολόγος), Ογκουνσότο (60’ Ανιέτε), Χατζηπαντελίδης (52’ Γενγκά)

iraklis1908