Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κωνσταντινίδης: «Το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και τη δύναμη»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και νυν του Εθνικού Γαζώρου, Βασίλης Κωνσταντινίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis»  και μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Ηρακλή.

 Για το ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του:«Είναι κάτι που υπάρχει στον επαγγελματισμό. Εφόσον είσαι στην ίδια κατηγορία θα τεθείς κάποια στιγμή αντιμέτωπος. Χαίρομαι πάντως για το παιχνίδι, ξέρω ότι θα γίνει ένα καλό και δυνατό ματς».
Για το παιχνίδι:«Είναι ένα παιχνίδι σε κρίσιμο σημείο. Πήραμε τη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με τον Απόλλωνα που μας έδωσε ανάσα και ο Ηρακλής θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα. Θα παλέψουν πολύ για τη νίκη και οι δύο ομάδες».
Για τον Ηρακλή και τη δουλειά που γίνεται στον Γάζωρο:«Υπάρχει άλλο βάρος για τη φανέλα του Ηρακλή και είναι μεγαλύτερο το κίνητρο. Ο Γάζωρος πάντως έχει ποιοτικούς παίκτες, δουλεύουμε πολύ και γίνεται σωστή δουλειά».
Για το αν βλέπει κάποιο φαβορί στο παιχνίδι:«Δε θα έλεγα ότι υπάρχει φαβορί. Όποιος το θέλει περισσότερο θα κερδίσει. Στο πάθος και τη δύναμη θα πάει το ματς»

iraklis1908