Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ξυπνήστε πριν είναι πλέον αργά

Μια απαράδεκτη εμφάνιση του Ηρακλή στα Γιαννιτσά κόστισε άλλους δυο βαθμούς.

Μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με τον Χατζηνικολάου να είναι ντεφορμέ ,απογοήτευσε τον κόσμο της ομάδας που έδωσε ( Παρασκευή 15.00) δυναμικό παρών σε μια ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση.
Ένας αντίπαλος που δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο από αυτό που παρουσίασε και ένας Ηρακλής που έδειξε ανίκανος να σταθεί επάξια στον αγωνιστικό χώρο.
Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν. Όσες και αν παρουσιαστούν δεν μπορούν να αιτιολογήσουν την κακή εικόνα των κυανόλευκων.
Παίκτες που δεν ανταποκρίθηκαν στις περιστάσεις ,χωρίς συνοχή και καμία φαντασία στον αγώνα. Μια ομάδα που δεν μπόρεσε να απειλήσει και περιορίστηκε σε μια φλύαρη κατοχή ( όσο μπορούσε) , έδωσε το δικαίωμα στα Γιαννιτσά να προσπαθήσουν να κλέψουν την νίκη. Πρέπει ορισμένοι ποδοσφαιριστες να μην δειχνουν αδιαφορία και να ματωνουν μέσα στο γηπεδο. Η ισοπαλία είναι πλέον σαν ήττα για τους «κυανόλευκους» και δεν αντέχεται άλλο.
Θα πρέπει όλοι να ξυπνήσουν γιατί η δικαιολογία «υπάρχει δρόμος ακόμα» δεν ευσταθεί, γιατί αρχίζουν να ξεχωρίζουν οι ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο.
Ξυπνήστε γιατί το όνειρο χάνεται και δεν το αντέχει κανείς. Παίκτες , διοίκηση και προπονητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να ξυπνήσει αυτή η ομάδα προκειμένου να τα καταφέρει.
Μια ομάδα που δεν χάνει , αλλά δεν μπορεί να κερδίσει και αυτό έχει κοστίσει σημαντικά.
Απλά ξυπνήστε

iraklis1908