Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Παντελίδης : «Ήταν μεγάλη νίκη»

Για την νίκη της ομάδας του αναφέρθηκε ο Σάββας Παντελίδης που τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης


Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη. Είναι πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ήταν κακός αγώνας , νευρικότητα. Στο α΄ μέρος οι ομάδες ήταν ισάξιες αλλά εμείς πετυχαμε το γκολ. Στην συνέχεια χάσαμε αρκετά λόγο της κούρασης. Δε κάναμε πολλά σωστά πράγματα και χάσαμε πολλές μονομαχίες στην μεσαία γραμμή. Θα πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό και δεν πρέπει μονό να αμυνόμαστε. Θα πρέπει να το περάσω στην ψυχολογία των παικτών μας ώστε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.»
Συνεχίζοντας ο Σάββας Παντελίδης πρόσθεσε :
Από την στιγμή που χρησιμοποιήσαμε το τρίτο στοπερ κλειδώσαμε την νίκη. Ήταν μεγάλη νίκη και θα μας δώσει βοήθεια για την συνέχεια. Εύχομαι στον Ηρακλή καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους του.
Δεν κοιτώ την βαθμολογία και δεν κοίτα τις άλλες ομάδες. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Είναι ένα πρωτάθλημα που έχει πολλές διακυμάνσεις, εμείς από την 12η θέση βρεθήκαμε στην 5η θέση. Όλα είναι σχετικά.
Έχουμε καλό ρόστερ αλλά ακόμα δεν είμαστε πολύ καλή ομάδα. Αν ήμασταν περισσότερο ξεκούραστοι θα είχαμε κερδίσει πιο εύκολα.

http://iraklis1908.gr/index.php/podosfairo/football-league/5666-pantelidis-itan-megali-niki