Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Τζαναβάρας : «Δεν μπορεί ο Ηρακλής !»


Σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο προπονητής της Δόξας Δράμας Παναγιώτης Τζαναβάρας αναφερόμενος στα συνεχόμενα παιχνίδια και στο ρόστερ που έχει στη διάθεση του.



 Ο Κορίνθιος κόουτς των «μαυραετών» αναφέρθηκε επίσης και στο ενδεχόμενο της απευθείας ανόδου τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας του είναι η είσοδος στα play-off και η διεκδίκηση του τελευταίου εισιτηρίου που οδηγεί στη Super League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μetropolis»:
Για την ήττα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου: « Τα προβλήματα στην ομάδα μας ήταν αρκετά. πριν από το παιχνίδι υπήρξαν κάποιοι τραυματισμοί και μια ίωση που ταλαιπώρησε κάποιους από τους ποδοσφαιριστές μας. Ο Ολυμπιακός έιχε την πολυτέλεια να ξεκουράσει επτά παίκτες στο προηγούμενο παιχνίδι. Εμείς δεν μπορέσαμε να έχουμε την ενέργεια που έπρεπε στο συγκεκριμένο παιχνίδι».
Για το εαν είνα καλό ή οχι για μια ομάδα να έχει μεγάλο ρόστερ: «Είναι δύσκολο για το επίπεδο αυτό να δίνεις κάθε τρεις μέρες παιχνίδι. Οι ομάδες με μεγάλο ρόστερ προηγούνται. Εμείς παρά τις απουσίες είχαμε και την ατυχία να δεχτούμε γκολ στο δεύτερο λεπτό και έπρεπε να διαχειριστούμε διαφορετικά το παιχνίδι».
Για την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου και την απομάκρυνση της ομάδας από τις θέσεις που δίνουν απευθείας την άνοδο: «Ο στόχος για απευθείας άνοδο απομακρύνεται. Στόχος μας πλέον είναι να μπούμε στα play-off και να διαχειριστούμε την κατάσταση. Είναι δύσκολο γιατί δεν έχουμε μεγάλο ρόστερ».
Για το εαν μπορεί ο Ηρακλής να πάρει απευθείας την άνοδο του στη Super League: «Αποψή μου είναι ότι δύσκολα θα ανέβει απευθείας. Θα διεκδικήσει την άνοδο μέσω των play-off. Δεν δείχνει την σταθερότητα των άλλων ομάδων».
 Για τις ομάδες που ξεχωρίζου: ν «Οι τρεις πρώτες και μετά ίσως ο Παναιτωλικός, όλοι οι παίκτες του είναι για Α΄ Εθνική. Οι υπόλοιπες ομάδες θα κυνηγήσουμε την άνοδο μέσω των play -off