Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Λευκόπουλος : «Δεν είναι για αυτή την κατηγορία ο Ηρακλής »karaiskos leukopoulos kai hagan Πρόσφατα ο Τάσος Λευκόπουλος βρέθηκε στην Μίκρα για τον αγώνα Νέων Ηρακλής- Δόξα Δράμας.


iraklis1908.gr

Έτσι βρήκε την ευκαιρία να συναντήσει τον Γιώργο Καραϊσκο και είχαν πολλά να πουν (φωτό). Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε στο iraklis1908.gr για τον αγώνα της Κυριακής λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Καταρχην θα πρέπει να πω ότι αυτές οι ομάδες δεν αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία. Με στεναχωρεί αυτό το γεγονός. Δεν μπορεί να παίζουν ομάδες χωρίς ιστορία και χωρίς φιλάθλους στην Σουπερ λίγκ και ο Ηρακλής με την Δράμα να βρίσκονται στην Φούτμπολ Λίγκ. Αυτή όμως είναι η κατάσταση και μακάρι στην νέα σεζόν να είναι μαζί στην μεγαλύτερη κατηγορία».
Αναφορικά με την κυριακάτική αναμέτρηση είπε:«Είναι δυο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Η Δόξα όμως στην έδρας της δείχνει έχει προβλήματα σε αντίθεση με τον Ηρακλή που εκτός έδρας είναι δυνατός. Δεν είναι εφικτό να γίνουν προγνωστικά, αλλά μακάρι να γίνει ένας καλός αγώνας»