Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΓΣ Ηρακλής: ««Aδυνατούμε να ταξιδέψουμε για το φαϊναλ φορ»!



Κραυγή αγωνίας και απόγνωσης από την διοίκηση του Ηρακλή Γ.Σ. η οποία αδυνατεί να βρει πόρους για να καλύψει τα έξοδα της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή» στο ταξίδι για την Σαντορίνη όπου θα γίνει το φάιναλ-4 του Κυπέλλου.

iraklis1908.gr

Στη διοίκηση του Ηρακλή θεωρούν - όχι άδικα - πως η ομάδα τους «τιμωρείται» με το να κάνει ένα τόσο δαπανηρό ταξίδι από τη Θεσσαλονίκη στην Σαντορίνη πιο δύσκολη στιγμή του συλλόγου, ενώ οι άλλες τρεις ομάδες είναι από την Αθήνα έχουν πιο εύκολη μετακίνηση.
Μάλιστα στάλθηκε επιστολή προς την ΕΟΠΕ την οποία ρωτούν εάν είναι διατεθειμένη να καλύψει τα οδοιπορικά διαφορετικά αφέθηκε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ταξιδέψει ο Ηρακλής τινάζοντας την διοργάνωση στον αέρα. Το παράπονο όλων στον Ηρακλή είναι ότι ο σύλλογος έχει μείνει αβοήθητος απ΄όλους και δίνει άνιση μάχη επιβίωσης ώστε να κρατηθούν ανοικτά τα τμήματα του βόλεϊ. Η αλήθεια είναι πως με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν ο Ηρακλής θα πρέπει να υποστηριχθεί καθώς οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα ο «γηραιός» θα είναι βέβαιο πως θα απασχολήσουν και τις υπόλοιπες ομάδες.