Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Τελικός με Άρη



Το φάιναλ φορ του κυπέλλου έχει περάσει πλέον στο παρελθόν για τον Ηρακλή που από χθες ξεκίνησε την προετοιμασία του για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Άρη που θα ξεκινήσει στις 16:30 στη Μίκρα.


iraklis1908.gr

 Ένα παιχνίδι «κλειδί» για τους κυανόλευκους που χρειάζονται τη νίκη και παράλληλα ένα δώρο από τη Νίκη Αιγινίου για να αποφύγουν τα πλέι άουτ.  Το καλύτερο σενάριο που ευνοεί και τον Ηρακλή και τη Νίκη Αιγινίου για να αποφύγουν τα πλέι άουτ είναι οι κυανόλευκοι να κερδίσουν καθαρά τον Άρη με 3-0 και 3-1 και η Νίκη Αιγινίου παράλληλα να κερδίσει με 3-0 ή 3-1 τον Παναθηναϊκό. Σε αυτή την περίπτωση η διαφορά του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό ανοίγει στο +7 και ο Παναθηναϊκός υποβιβάζεται απ ευθείας στην Α2 ακολουθώντας τον Μίλωνα.
Σε κάθε άλλο αποτέλεσμα δεν αποφεύγονται τα πλέι άουτ. Ακόμα και εάν η ομάδα του Αντρέι Κράβαρικ κερδίσει καθαρά τον Άρη αλλά η Νίκη Αιγινίου που δίνει και αυτή τη δική της μάχη για την παραμονή χάσει από τον Παναθηναϊκό τότε θα γίνουν πλέι άουτ με τους κυανόλευκους όμως να ξεκινάνε με θετικό πρόσημο. Μάλιστα σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Αιγίνιο ο Ηρακλής είναι καλύτερος.

Η προετοιμασία του Γηραιού ξεκίνησε χθες και θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες με τον Αντρέι Κράβαρικ να προσπαθεί να αποφορτίσει τους παίκτες του από το εύλογο άγχος. Το ευχάριστο για τον τεχνικό των κυανόλευκων είναι ότι η Μίκρα αναμένεται να είναι γεμάτη και αυτό θα είναι ένα επιπλέον ατού για τον ίδιο και τους παίκτες του.