Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Σαββίδης: "Αντέχουμε στην πίεση"Με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM 107,4 ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Σαββίδης τόνισε:


Αρχικά είπε: «Ηθελα να σκοράρω στο χθεσινό ματς, ήμουν κοντά όμως δεν το κατάφερα. Αφού κερδίσαμε δεν με πειράζει καθόλου όμως».
Για τα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και το Καυτατζόγλειο, είπε: «Κάναμε σπουδαίες νίκες εκτός. Εντός πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει. Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε στην έδρα μας. Είμαστε και άτυχοι όμως.
Για το παιχνίδι με την Καλλονή, είπε: "Το πιστεύω. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Καλλονή είναι καλή ομάδα, φορμαρισμένη, αλλά δεν μας ενδιαφέρει τι είναι και ποιους παίκτες έχουν. Θα κερδίσουμε. Το θέλουμε πολύ".
Μίλησε και για τον κόσμο: «Εχουμε πολύ κόσμο. Ο κόσμος είναι τεράστιος. Είναι παντού. Μας δίνουνε δύναμη και αυτό θέλουμε να το ξέρουν».
Κλείνοντας είπε: «Εχουμε πίεση εντός δεν το κρύβουμε. Όμως αυτό έχει η μεγάλη ομάδα, η «βαριά» φανέλα. Μακάρι να αλλάξει αυτό με την Καλλονή και να κάνουμε μία πολύ σημαντική εντός έδρας νίκη».