Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Μαίνεται ο πόλεμος Ρέμου - Ηρακλή


Την ίδια ώρα που η ομάδα εντός των γραμμών δίνει τις μάχες της για την άνοδο, μαίνεται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ένας ακήρυχτος «πόλεμος» μεταξύ Ηρακλή και Αντώνη Ρέμου και συνεργατών αυτού.

iraklis1908.gr

Τα δικαστήρια που θα διεξαχθούν για το θέμα αυτό είναι αρκετά και αναμένεται να τραβήξουν σε μάκρος καθώς μέχρι τώρα εκδικάζονται ασφαλιστικά μέτρα των διαφόρων πιστωτών της παλιάς ΠΑΕ Ηρακλής.
Μάλιστα μόλις την περασμένη εβδομάδα την ημέρα του αγώνα με την Λάρισα οι άνθρωποι του νομικού τμήματος της ομάδας βρίσκονταν στα δικαστήρια για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων του ποδοσφαιριστή Κατσικά και των υπαλλήλων της ΠΑΕ Ηρακλής ενάντια στις διοικήσεις του Αντώνη Ρέμου(Πολύκαρπος κ.α.) για συνολικές οφειλές ύψους 2,2 εκ. ευρώ! Στις υποθέσεις αυτές το νομικό επιτελείο του Αντώνη Ρέμου(με το οποίο προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία) ζητά ουσιαστικά να κληθεί η ΑΕΠ Ηρακλής να πληρώσει τα «σπασμένα» της παλιάς αμαρτωλής και υπερχρεωμένης ΠΑΕ Ηρακλής ώστε να φύγουν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις από πάνω τους.
Το πόσο σημαντικές είναι οι «μάχες» αυτές για την ΑΕΠ Ηρακλής φαίνεται από το ύψος των χρεών για τα οποία γίνεται ο λόγος και είναι αλήθεια ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε πολύ απλά να «χαντακώσει» τη νέα ομάδα και να την οδηγήσει στην καταστροφή μιας και τόσο μεγάλα χρέη δεν υπάρχει τρόπος να πληρωθούν. Πέρα από όλες τι άλλες προεκτάσεις νομικές και ηθικές οι οικονομικές είναι τέτοιες που προκαλούν ίλιγγο.
Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί ότι αν τα καταφέρει η πλευρά Ρέμου, θα καταφέρει να βουλιάξει –έμμεσα- ΔΥΟ φορές τον Ηρακλή καθώς την πρώτη τα κατάφερε ο Τάκης που πήρε τα ηνία από τον Ρέμο και οδήγησε –με την βοήθεια της ΕΠΟ είναι η αλήθεια- την ομάδα στην καταστροφή και τώρα στην δεύτερη θα φορτώσει σε μια εταιρία η οποία δεν έχει καμία σχέση με την ΠΑΕ Ηρακλής χρέη και υποχρεώσεις τις οποίες δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξει και είναι αμφίβολο και αν υπάρχει κάποιος Έλληνας σήμερα που να μπορεί να αντέξει να πάρει και να πληρώσει χρέη άλλων.
Όταν ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ ζητά να ξεκινήσει από το μηδέν μπορεί κανείς να καταλάβει τι συμβαίνει αυτή την στιγμή και ποιος τελικά είναι ο αγώνας που δίνει ο Ηρακλής.
Ο Ηρακλής παλεύει για την επιβίωση του μέσα στο γήπεδο(βλ. άνοδο) άλλα και μέσα στα δικαστήρια(βλ. προσεπίκληση) και πρέπει να κερδίσει και στα δύο γιατί έστω και ένα από τα δύο αν
χάσει, χάθηκε…
ΥΓ. Για αυτή την κατάσταση πρέπει να μιλήσει ο ίδιος ο Ρέμος και μάλιστα σύντομα. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την θέση του…
Πηγη Soccerplus.gr