Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Το Καυταντζόγλειο χωράει μόνο έναν



Το θέμα του Καυταντζογλείου που αναμοχλεύονταν εδώ και αρκετό καιρό και πλέον είδε το φως της δημοσιότητας έχει πολλές πτυχές.

iraklis1908.gr

Η σημαντικότερη είναι ότι βλέποντας την επικείμενη επιστροφή του Ηρακλή στην Σουπερ Λίγκ προσπαθούν από τώρα να δημιουργήσουν προβλήματα. Το Καυταντζόγλειο είναι ουσιαστικά ένα κληροδότημα που ο Ηρακλής είναι αυτός που έχει συντηρήσει εδώ και δεκαετίες. Ξαφνικά ο Σαββίδης που θέλει να κάνει επίδειξη ισχύς και θέλει να φαίνεται ότι σαρώνει τα πάντα, φιλοδοξεί να φέρει τον ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο. Πόσο εφικτό είναι αυτό και ποια προβλήματα δημιουργεί;
Είναι δυνατό να μπορέσουν να συνυπάρξουν Ηρακλής και ο ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο και να θέλουν ταυτόχρονα να δημιουργήσουν τις υποδομές για να εκμεταλλευτούν χώρους ( κυλικεία, μπουτίκ, σουίτες, αίθουσα τύπου και πολλά άλλα).  Ακριβως  δίπλα είναι το Ιβανωφειο , το Κατσάνειο και οι Χορτατζήδες .Θεωρητικά απίθανό. Άρα για το Καυταντζόγλειο χωράει μόνο έναν. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι θα παιχτεί σε υψηλά κλιμάκια ακόμα και της χώρας για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Ηρακλή δεν είναι διατεθειμένοι να φύγουν από το γήπεδο για να μπορέσει να λειτουργήσει η άλλη ομάδα της πόλης. Είναι γνωστό ότι έχουν κλέψει δυο φορές το γήπεδο του Ηρακλή , όπως είναι επίσης γνωστό ότι προσπαθούν μέσω της κατάστασης που έχουν δημιουργήσει να «αρπάξουν» την Μίκρα και τους Χορτατζήδες.
Ως μια αθλητική «τρόικα» προσπαθούν να κρατήσουν υποτονικό τον Ηρακλή την στιγμή που είναι έτοιμος να ξυπνήσει και να δείξει την δυναμική του, όπως ακριβώς συμβαίνει αυτή την στιγμή και στην Ελλάδα στον οικονομικό τομέα και τους φίλους μας της Ε.Ε.
Ο Ηρακλής ακόμα και στην Δ΄ εθνική βρέθηκε στο Καυταντζόγλειο και ουσιαστικά συντηρούσε το γήπεδο και δεν γίνεται με το έτσι θέλω κάποιοι να τον «ξεσπιτώσουν» για μια ακόμα φορά.
Το θέμα είναι σε εξέλιξη και απαιτούνται ειδικοί χειρισμοί και ήδη στην ΠΑΕ έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες.
Στο λεξικό  το Καυταντζόγλειο ειναι συνώνυμο με τον Ηρακλή και η ιστορία δεν μπορει να παραγραφεί
Η φωτογραφία αφιερωμένη σε όλους αυτούς που έχουν τα σχέδια τους.