Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Βελέντζας: «Πολύ δυνατός ο Ηρακλής εκτός έδρας, πιστεύω στην άνοδό του».



Με αφορμή το ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρακλή μίλησε ο βοηθός προπονητή του Φωκικού, Λευτέρης Βελέντζας, στον Arena FM 89,4
 εκφράζοντας την πίστη του πως ο Ηρακλής μπορεί να ανεβεί στην Σούπερ Λιγκ.

Για την χρονιά που έπαιξε στον Ηρακλή: «Είναι μια χρονιά που με σημάδεψε. Είναι από τις αγαπημένες μου ομάδες. Είναι δυνατός εκτός έδρας και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Αλλά είναι αυτό που λέγεται, ότι χτίζει έξω το γκρεμίζει μέσα».
Για το αν υπάρχει εξήγηση για την ανικανότητα του Ηρακλή να εκμεταλλευτεί την έδρα του, αλλά και για την υπόθεση άνοδο:
«Δεν μπορώ να το εξηγήσω, εγώ ήξερα πως το Καυταντζόγλειο είναι «φρούριο». Πάντως, πιστεύω πως ο Ηρακλής μπορεί να προλάβει την τριάδα. Με βάση τα αποτελέσματα που έχει φέρει εκτός, θα έπρεπε σίγουρα να είναι στην τριάδα. Έχει ακόμα 8 παιχνίδια που είναι αρκετά, μπορεί να αλλάξει την κατάσταση. Νομίζω, όμως, έστω και στα πλέι οφ, θα πάρει το εισιτήριο για την άνοδο».
Για τον Φωκικό σαν ομάδα: «Έχουμε μια σκληρή έδρα, μην ξεχνάτε πως δεν πέρασε από εδώ ούτε ο Ολ. Βόλου, ούτε ο Εργοτέλης, ούτε ο Απόλλων. Έχουμε καλύψει το κενό του Τετέ».
Για τη σχέση του με τον Ηρακλή: «Είχα πολύ καλή σχέση με τον κόσμο, με σημάδεψε το Ηρακλής- Παναθηναϊκός 3-3. Είναι από τα πιο συγκλονιστικά ματς που έχω παίξει".
Για το επικείμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες την Κυριακή:«Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να χτυπήσουμε κάθε παιχνίδι. Βέβαια, ο Ηρακλής είναι πολύ δυνατός εκτός έδρας, αλλά θα παλέψουμε. Εμείς δεν έχουμε ιδιαίτερο άγχος, προσπαθούμε κυρίως να δώσουμε μια ταυτότητα στην ομάδα».