Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Χουάντερσον: «Πιστεύω στην απευθείας άνοδο»



O τερματοφύλακας του Ηρακλή , Χουάντερσον φιλοξενήθηκε στην ώρα για μπλέ του Libero107,4 .
Για το άν μπορεί ο Ηρακλής να ανέβει απευθείας:

 "Το πιστεύω! Θεωρώ ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τριάδα. Στον Ηρακλή και οι συνθήκες είναι ιδανικές, αλλά και δυνατότητες υπάρχουν. Αρκεί από εδώ και πέρα, να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και κυρίως να μην χάσουμε άλλους βαθμούς στην έδρα μας".
Αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στον Βύζαντα ο Χουάντερσον είπε ότ "η αλήθεια είναι πως όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, δεν περίμενα μια τόσο εύκολη νίκη. Η αντίπαλη ομάδα μπήκε δυνατά, ωστόσο μόλις πετύχαμε το δεύτερο γκολ, η ψυχολογία μας ανέβηκε και φτάσαμε σε μια άνετη νίκη. Συγχαρητήρια στους σε όλους τους συμπαίκτες μου, για την εμφανισή τους".
Σ' ότι αφορά την αναντιστοιχία που υπάρχει στα αποτελέσματα των εντός έδρας αγώνων με αυτά των εκτός Καυτανζογλείου, ο Βραζιλιάνος εξήγησε "όλοι οι αντίπαλοι σέβονται πολύ την ιστορία της ομάδας και έρχονται στην έδρα μας να παίξουν κλειστά, με σκοπό να πάρουν ότι περισσότερο μπορούν. Και αυτό είναι κάτι που μας δημιουργεί προβλήματα. Επαναλαμβάνω δεν θεωρώ ότι μας λείπει ούτε το πάθος, ούτε η αποφασιστικότητα. Και καλή κυκλοφορία έχουμε και παίζουμε καλά. Απλά παίζει σημαντικό ρόλο ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν οι αντίπαλοι".
Για τον αγώνα με τον Φωκικό δεν έκρυψε την πίστη του στην κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος: "Περίμενα πως και πως να ξεκουραστούμε, διότι όταν παίζεις Τετάρτη - Κυριακή, ούτε καλή αποθεραπεία μπορείς να κάνεις, αλλά ούτε και καλή προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι. Αυτή τη φορά, θα έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά".
Όσο για το μέλλον του στον Ηρακλή και την σχέση του με τον κόσμο  κατέληξε: "Έχω προσαρμοστεί πλήρως και περνάω πάρα πολύ καλά στην Θεσσαλονίκη. Η πόλη είναι πάρα πολύ ζεστή, ο κόσμος του Ηρακλή με έχει αγκαλιάσει, οπότε είμαι υπέρευχαριστημένος και στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους".