Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Ουκάρ : «Απευθείας άνοδος για να προλάβω να παντρευτώ»



Την απευθείας άνοδο του Ηρακλή στη Super League επιθυμεί ο Κένταλ Ουκάρ, ο οποίος τόνισε πως δε θέλει τα play off, λόγω του γάμου του.

iraklis1908.gr

Ο 32χρονος μέσος τόνισε πως πιστεύει στην επιστροφή του «Γηραιού» στη μεγάλη κατηγορία, ενώ αναφέρθηκε και στην εφετινή του παρουσία στους «κυανόλευκους». Ο Ουκάρ μίλησε στην εφημερίδα «Sportday». Αναλυτικά:
Η αρχή δεν ήταν εύκολη για σένα. Εχεις εξήγηση γι' αυτό;
«Ο πρώτος μήνας ήταν καταστροφή. Το ποδόσφαιρο που παίζεται στη δεύτερη κατηγορία είναι πολύ διαφορετικό και πιο σκληρό από αυτό στην πρώτη. Πρέπει να αλλάξεις για να μπορέσεις να παίξεις κι εμένα μου πήρε ένα μήνα για να αλλάξω».
Πιστεύεις στην απευθείας άνοδο;
«Αν δεν το πίστευα, δεν θα βρισκόμουν εδώ. Ο Ηρακλής μπορεί να είναι στις τρεις πρώτες θέσεις και εγώ πιστεύω ότι θα είναι. Εχει τις ίδιες πιθανότητες που είχε και όταν ήρθα στην ομάδα. Οπως το πίστευα τότε που πήρα την απόφαση να έρθω, το ίδιο πιστεύω τώρα».
Τι σε κάνει να είσαι τόσο βέβαιος;
«Αν ο Ηρακλής δεν έκανε γκέλες, θα είχε περισσότερους βαθμούς από τον Απόλλωνα που είναι πρώτος. Υπάρχουν ακόμα οκτώ παιχνίδια και τέσσερις βαθμοί που πρέπει να καλύψουμε».
Ποια παιχνίδια είναι πιο σημαντικά;
«Ολα. Κάθε νίκη σε φέρνει πιο κοντά στη Super League».
Στο Καυτανζόγλειο έχετε ένα.. θέμα.
«Για μένα είναι ξεκάθαρο τι φταίει. Δεν είναι ούτε η πίεση του κόσμου, ούτε ο κακός αγωνιστικός χώρος. Δυσκολευόμαστε να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας».
Στους πόσους βαθμούς θα κριθεί η απ' ευθείας άνοδος;
«Πάνω από τους 70. Κάποιοι λένε 71, άλλοι 72 κι άλλοι 73. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, όταν εμείς με το απόλυτο μπορούμε να κάνουμε 77. Αν χρειάζονται λιγότεροι βαθμοί για την τριάδα, ακόμα καλύτερα».
Ποιοι είναι οι βασικοί αντίπαλοι του Ηρακλή;
«Ολες οι ομάδες από τη δεύτερη θέση και κάτω και όσες έχουν τουλάχιστον πενήντα βαθμούς».
Τα πλέι οφ είναι επιλογή;
«Για μας στον Ηρακλή δεν είναι. Είναι μια δεύτερη ευκαιρία, που δεν θα την προτιμούσαμε».
Πριν μου έλεγες ότι πρόκειται να παντρευτείς στις 9 Ιουνίου στο Σοσό. Κι αν ο Ηρακλής παίζει πλέι οφ;
«Θα ζητήσω από τους συμπαίκτες μου να κάνουν ό,τι μπορούν για να είμαστε στην πρώτη τριάδα, για να μη χάσω τον γάμο! Ηδη το έχω πει σε κάποιους!».