Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Παράταση για ΑΣΕΑΔ - Παράσταση ΠΑΟ για να υποβιβαστούν οι "κυανόλευκοι"



Παρουσία του Παναθηναϊκού εκδικάστηκε η υπόθεση του Ηρακλή στο ΑΣΕΑΔ , αναφορικά με την απόφαση της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό των κυανόλευκων.


Ο Ηρακλής πήρε διορία πήρε διορία μέχρι την την Τετάρτη για να καταθέσει υπόμνημα.
Μπορεί τα πλέι άουτ να έχουν ολοκληρωθεί, αλλά οι... μάχες του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή συνεχίζονται και εκτός γηπέδου. Εντός ο Ηρακλής νίκησε τους «πράσινους» και τους έριξε για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Α2, ωστόσο εκτός ακόμα κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η εξέλιξη.
Σήμερα Πέμπτη εκδικάστηκε στο ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Ηρακλή κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή για υποβιβασμό της ομάδας από το νέο πρωτάθλημα, επειδή σύμφωνα με την εισήγηση της ΕΕΑ δεν προσκόμισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Στην αίθουσα βρέθηκε και άνθρωπος του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να τονίζουν πως θα πρέπει το ΑΣΕΑΔ να βγάλει άμεσα την απόφαση, ελπίζοντας πως θα είναι σύμφωνη με αυτή του αθλητικού δικαστή.
Στο «τριφύλλι» επισήμαναν πως έχουν έννομο συμφέρων, μιας και ενδεχόμενος υποβιβασμός του Ηρακλή, θα κρατήσει την ομάδα στην Α1. Από την πλευρά του ο «γηραιός» ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να έχει έννομο συμφέρων, μιας και υποβιβάστηκε αγωνιστικά, ενώ επίσης δεν είχε βρεθεί και στην πρώτη εκδίκαση του αθλητικού δικαστή.
Η ΕΣΑΠ από την πλευρά της έκανε και πάλι λόγο για την πιο σημαντική απόφαση που θα πρέπει να βγει άμεσα, προκειμένου να υπάρξει επικύρωση της βαθμολογίας και να δοθούν στην CEV οι ομάδες που θα βγουν στις εκτός συνόρων διοργανώσεις. Όσον αφορά το ΑΣΕΑΔ ζήτησε από τις πλευρές να καταθέσουν υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ δεν ξεκαθάρισε αν θα λάβει ή όχι υπόψη την παρουσία του Παναθηναϊκού