Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Δημητρίου : «Στην πρώτη τριάδα ο Ηρακλής»


Για την πορεία του Φωκικού στο φετινή Football League και τον αγώνα με τον Ηρακλή μίλησε στον «Arena FM 89,4» ο προπονητής της ομάδας της Αμφισσας, Πέτρος Δημητρίου.


Για την πορεία του Φωκικού: «Φέτος η Β’ Εθνική είναι μεγάλου βεληνεκούς. Όταν εχεις να κάνεις με μεγαθήρια όπως ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου. Η ομάδα έχει πλασαριστεί στους μεγάλους, έχει σηκώσει το ανάστημά της, έχει εκπληρώσει σχεδόν το στόχο της που είναι η παραμονή. Είναι μόλις η δεύτερη χρονιά στην κατηγορία».

Για την δυναμικότητα των ομάδων της κατηγορίας είπε : «H oμάδα έχει δείξει ψυχικά αποθέματα. Πήραμε αποτελέσματα σε δύσκολες έδρες. Η ομάδα είναι νοικοκυρεμένη, δεν έχει οικονομικά προβλήματα, προσπαθεί μέσα από τη δουλειά να παρουσιάσει το συγκρότημα που έχει. Παίζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο παντού».

Για το γήπεδο του Φωκικού: «Σίγουρα είναι μια επαρχιακή ομάδα. Το γήπεδο χρησιμοποιείται για προπόνηση και αγώνες. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι πολύ κακός. Πρέπει να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις. Από το καλοκαίρι θα αρχίσουν οι εργασίες. Να λειτουργήσουμε πιο επαγγελματικά».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Να πάρουμε 3-4 βαθμούς ακόμα για να σωθούμε 100%, που δε νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Προς το τέλος του πρωταθλήματος θα χρησιμοποιήσουμε παιδιά από την Κ-20».


Για την ανακοίνωση της διοίκησης για τον διαιτητή της κυριακάτικής αναμέτρησης κ. Μπαλατσούκα: «Στους αγώνες με τα Ψαχνά ο κ. Μπαλατσούκας δεν λειτούργησε σωστά καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Για τον Ηρακλή: « Θα φιλοξενήσουμε τον Ηρακλή όπως όλες τις ομάδες. Σκοπός μας είναι να παίζει η ομάδα καλό ποδόσφαιρο κι είναι καλός ο αντίπαλος θα του σφίξουμε το χέρι. Εγώ πιστεύω ότι ο Ηρακλής έπρεπε να είναι ήδη μέσα στην πρώτη τριάδα. Δεν θέλω να εισέλθω στα ενδότερα, με τη δυναμική, την ιστορία, το σήμα και τη μπάλα που πρέπει να παίξει θα έπρεπε να είναι στην τριάδα. Μου κάνει εντύπωση που χάνει τόσους βαθμούς εντός. Είναι καθαρά αγωνιστικό».