Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Κιρόφσκι : «Εγώ και ο Τζιλαρντίνο !»


Στον ArenaFM 89.4 μίλησε ο Κριστιάν Κιρόφσκι εξηγωντας τον πανηγυρισμό του, ως βιολιστής λέγοντας ότι ήθελε να μιμηθεί τον Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο


 Ο σκοπιανός επιθετικος είπε χαρακτηριστικά:
Για το γεγονός πως όποτε σκοράρει, κερδίζει ο Ηρακλής:« Είναι γεγονός αυτό. Αλλά για Η ομάδα όμως δεν είναι μόνο ένας ποδοσφαιριστής , είμαστε μια οικογένεια. Θέλουμε να κερδίζουμε, μόνο αυτό μας ενδιαφέρει. Χθες κερδίσαμε και αυτό θέλουμε να κάνουμε και από εδώ και πέρα.Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής είχε πρόβλημα να πάρει νίκες μέσα στην έδρα του. Όμως, κερδίσαμε τώρα και ίσως αν παίρναμε έστω και μία νίκη από τα ματς που παίξαμε στο Καυταντζόγλειο, να ήμασταν πιο ψηλά»
Για τις πιθανότητες που δίνει , ώστε η ομάδα να βρεθεί στην Σουπερ Λίγκ είπε :
«Το πιστεύω, δεν θα ήμουν εδώ. Έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες, ανεβαίνουν 4 ομάδες φέτος και θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια να πάμε στην Σούπερ Λίγκα»
Οσο για τον πανηγυρισμό του (έπαιζε βιολι) στο 3ο γκολ του Ηρακλή εξήγησε :
«Μ’ αρέσει πολύ ο Τζιλαρντίνο, είναι ένας τρόπος που πανηγυρίζει και ήθελα να το κάνω κι εγώ!
Συνηθίζω να πηγαίνω στους οπαδούς, αλλά συναισθάνομαι πως αυτή δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για τέτοιους πανηγυρισμούς όπως στη Δράμα, περιμένω να πανηγυρίσουμε στο τέλος»
Για τις ομάδες που θεωρεί ότι θα κερδίσουν την άνοδο είπε : Ο Απόλλων Σμύρνης, Ολ. Βόλου, που κερδίζει συνέχεια μέσα στην έδρα του, ίσως και να τον βοηθάει η διαιτησία, ίσως και όχι. Από ‘κει και πέρα, ο Ηρακλής, η Νίκη Βόλου και ο Παναιτωλικός θα διεκδικήσουν την τρίτη θέση. Αυτή είναι η γνώμη μου, ίσως κάνω και λάθος».
Για το μέλλον του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν τόνισε : «Δεν έχω συμβόλαιο και για του χρόνου. Μου αρέσει ο Ηρακλής, θέλω να παραμείνω για πολλά χρόνια, αλλά αυτό δεν προέχει τώρα. Θέλω να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα και βλέπουμε για μένα».
Αν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας είπε : «Κάποτε ναι, κάποτε όχι. Ίσως μπορούσαμε να είχαμε 3-4 βαθμούς παραπάνω
 Για τον αγωνα με τον Φωκικό είπε : «Σκέφτομαι μόνο τη νίκη, δε θέλω να σκέφτομαι ότι υπάρχει περίπτωση να χάσουμε. Μετά, να έρθουμε στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας να κερδίσουμε την Λάρισα».