Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Ημιονίδης : «Παλέψαμε μόνοι μας και τα καταφέραμε»


Ένας από τους ανθρώπους που βοήθησαν σημαντικά την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή στην φετινή σεζόν είναι ο Λευτέρης Ημιονίδης.

Με δηλώσεις του στον ARENA FM 89.4 τόνισε :

 
iraklis1908.gr


Ήταν στόχος από την αρχή να σωθεί η ομάδα αλλά όχι με αυτόν τρόπο. Παρά το μπλοκάρισμα που υπήρχε από την ΕΣΑΠ, 2-3 άνθρωποι κάναμε προσπάθειες να σωθεί η ομάδα και τα καταφέραμε.

Πριν 2-3 χρόνια ήμασταν στα σαλόνια του Τσαμπιονς Λίγκ και της Volleyleague. Πρέπει να κάτσουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βάζουμε λεφτά και ασχολούμαστε με τον Ηρακλή και τον αγαπάμε, ώστε να βρούμε μια λύση. Υπάρχουν τεράστια προβλήματα, η λύση μπορεί να είναι και το ΑΦΜ. Θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη, να κάνουμε ένα πλάνο για την μεγάλη τ6ην ομάδα και ένα πλάνο για τις ακαδημίες».

Συνεχίζοντας ο Λευτέρης Ημιονίδης συμπλήρωσε :
«Η κακοδιαχείριση που έγινε τα τελευταία χρόνια έφερε την ομάδα σε αυτή την κατάσταση αλλά και σε συνδυασμό με την απουσία επιφανειακών φίλων του Ηρακλή, οι οποίοι δεν βοήθησαν και μείναμε δύο άνθρωποι να τρέχουμε το τμήμα. Έχουν δημιουργήσει κακή φήμη, οι χορηγοί ακούν και όλες αυτές τις ιστορίες με το πόρισμα του ΣΔΟΕ και δεν θέλουν να μπλεχτούν με την ομάδα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ, στον Αντρέι τον Κράβαρικ, τον άνθρωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με όλες τις επιτυχίες του Ηρακλή».

Ο άνθρωπος που βρέθηκε πολύ κοντά και φέτος στην ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή πρόσθεσε:
«Είναι αδιανόητο πως υπάρχουν κάποιες ομάδες που είναι ΤΑΠ και άλλα Γ.Σ. Πρέπει να μας καλέσει η ΕΣΑΠ, να κάτσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να βρούμε λύσεις.Κάναμε περήφανους όλους τους Έλληνες τα τελευταία δέκα χρόνια, σπάσαμε το δίπολο του ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟ, κάναμε παιδιά να αφήσουν άλλα αθλήματα και να ασχοληθούν με το βόλει».
Οσο αφορά τον ίδιο και την βοήθεια που έδωσε στην ομάδα ειπε:
«Εγώ προσωπικά εδώ και 12-13 χρόνια χρηματοδοτώ το τμήμα, το δηλώνω δημόσια. Πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί, αυτοί που βάζαμε χρήματα ή έχουμε σκοπό να βάλουμε, να βάλουμε τα πράγματα σε μια ζυγαριά και να βρούμε λύσεις για τον αγαπημένο μας Ηρακλή».