Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Ενός λεπτού σιγή από Football LeagueΤη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη εξέφρασε η Ένωσης της Football League και της Football League 2.

iraklis1908.gr

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, στη μνήμη του εκλιπόντως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στις αναμετρήσεις της 32ης αγωνιστικής και οι παίκτες των ομάδων θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι της FOOTBALL LEAGUE OΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην Προέδρου και νυν Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ και Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Η απώλεια του Πέτρου Θεοδωρίδη, ο οποίος υπηρέτησε το ποδόσφαιρο 30 και πλέον χρόνια, προκαλεί θλίψη και συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια.
Η Διοργανώτρια αποφάσισε  σαν ελάχιστο φόρο τιμής να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, οι ποδοσφαιριστές να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στους αγώνες της 32ης αγωνιστικής και αύριο, ημέρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, τα γραφεία της να παραμείνουν κλειστά»