Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΑΘ-10:«Είμαι το άγχος σου... ο εφιάλτης σου»



Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΘ-10 αναφορικά με όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στον Βόλο και αφορούν την έλευση των φιλάθλων του Ηρακλή.
 Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξης :

«Η ανθρώπινη βλακεία σύμφωνα με τον Αϊνστάιν δεν έχει όρια. Σύμφωνα με αυτά που ζούμε ούτε και η υποκρισία. Όρια όμως έχει η υπομονή μας και αυτά έχουν ξεπεραστεί εδώ και κάποιες ώρες με αυτά που ακούμε και διαβάζουμε και αφορούν στην διεξαγωγή του αυριανού αγώνα στη πόλη – τσιφλίκι του Μπέου μεταξύ της ΗΡΑΚΛΑΡΑΣ και της ομάδας του.
Πριν λίγη ώρα εκδόθηκε μια ανακοίνωση από την διοίκηση του μέχρι πρόσφατα προφυλακισμένου, “πρώην” παράγοντα που πλέον δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Σε αυτήν εκτός από ψεύδη, ο Μπέος έχει το θράσος να αναφέρεται στην έννοια του fair play και μάλιστα να την επικαλείται!!! Πρόκειται για τεράστια πρόκληση και μέγιστη υποκρισία να γίνεται έστω και απλή αναφορά τέτοιων εννοιών από τη συγκεκριμένη ΠΑΕ. Όσον αφορά τα υπόλοιπα ψεύδη εμείς απλά θυμίζουμε, ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου, η ΠΑΕ του Μπέου δεν πήρε τα εισιτήρια που της δόθηκαν ενώ ταυτόχρονα εμείς σαν σύνδεσμος επικοινωνήσαμε με τους οπαδούς – πιόνια του Μπέου δίνοντας τους εισιτήρια τα οποία επίσης ποτέ δεν πήραν.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ του Μπέου καταλήγει με ένα υστερόγραφο όπου πληροφορούμαστε ότι στα γραφεία των οπαδών – πιονιών του Μπέου θα γίνει σύσκεψη όλων των φορέων της πόλης του Βόλου ώστε να προστατεύει η πόλη προφανώς από τους οπαδούς του ΗΡΑΚΛΗ. Άραγε σε ενδεχόμενες συλλήψεις οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ αύριο θα έχουν το θράσος οι συγκεκριμένοι οπαδοί – πιόνια του Μπέου να μιλούν για “Λευτεριά στους οπαδούς” και άλλα τέτοια; Έχουν αναλογιστεί άραγε το μέγεθος του χρεώματος σε μια τέτοια περίπτωση αλλά και τις συνέπειες που θα έχει κάτι τέτοιο στο μέλλον τους;
Η ανακοίνωση σου Μπέο δείχνει φόβο και πανικό!!!
Είτε καταφέρουμε να έρθουμε, είτε όχι σε έχουμε κερδίσει ήδη και ελπίζουμε το ίδιο να πράξει και η ομάδα μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο…»
 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10