Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Φιλική νίκη για την Κ-20


Συνεχίζει τους αγώνες έστω και τους φιλικούς η ομάδα Κ20 του ΗΡΑΚΛΗ μετά την άκρως επιτυχημένη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Νέων.
iraklis1908.gr
Οι νέοι του Γιάννη Παγώνη αντιμετώπησαν στις εγκαταστάσεις της Μίκρας τoνΠΟΜΑΛΑΚΟΠΗΣ, ομάδα που αγωνίζεται στην Α΄ τοπική κατηγορία, με σκοπό την διατήρηση της φόρμας και της ενέργειας που χαρακτήριζε τους παίκτες καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
Για την ιστορία το παιχνίδι μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ και της ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ έληξε 2-3. Το σκορ το άνοιξε ο Τσότρας στο 8΄ λεπτό και ο Μαυρίδης έκανε το 2-0 με απ΄ευθείας κτύπημα φάουλ στο 15΄ λεπτό. Σε 2-1 μείωσε ο Φλόκι στο 22΄ λεπτό, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεφαλάς ισοφάρησε τον αγώνα σε 2-2 στο 60΄ λετπό και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με γκολ του Παναγιωτίδη στο 75΄. 
ΗΡΑΚΛΗΣ  (Γ.Παγώνης):ΚατσέκουΜουχάληςΛεφίδηςΣταφυλίδηςΛαβιδάς, Στεφανίδης, Λέκος, Αποστολίδης, Φεντάνης, Μαυρίδης, Τσότρας,
Έπαιξαν επίσης: Κυρικτσής, Καμήλαλης, Μπαϊράμης, Λανταβός, Λάτσκα, Τσακίρης, Καϊταντζής
ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ (Χ.Βλάχος): Πλάνος, Τσιλιγκερίδης, Κεφαλάς, Καραγκούνης, Πλουμής, Παντελής, Λαμπαδάριος, Παναγιωτίδης, Γερασίμου, Φλόκι, Τσαβδαρίδης,
Έπαιξαν επίσης: Τριανταφυλλίδης, Εμμανουηλίδης, Ασλανισβίλι, Μωυσίδης, Χαραλαμπίδης, Πανταζής, Τάνγκου