Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΠΑΕ : «Τι διαιτησία θα έχουμε στην συνέχεια»

pan-panai-iraklis35Για την διαιτησία του κ.Ευαγγέλλου αναφέρεται με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ηρακλής, σχολιάζοντας την παρουσία του.

 Ουσιαστικά ένα πέναλτι που δεν δώθηκε και  η μη αποβολή του Δάρλα είναι τα στοιχεία όπου επικεντρωνονται οι κυανόλευκοι. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει :
Όσες δικαιολογίες και να προσπαθήσουμε να βρούμε για τα "ανθρώπινα λάθη" της χθεσινής διαιτησίας του κ.Ευαγγέλου,δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουμε επειδή η φαντασία μας δεν οργιάζει.
Δεν ξέρουμε αν αισθάνονται ικανοποιημένοι οι αρμόδιοιντης ΚΕΔ και της ΕΠΟ βλέποντας τον συγκεκριμένο διαιτητή να εφαρμόζει τους κανονισμούς επιλεκτικά εις βάρος των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας και για τους αντιπάλους να εθελοτυφλεί να επιδείξει τις ανάλογες ποινές, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις της 2ης κίτρινης κάρτας και στην περίπτωση πέναλτι στο 88ο λεπτό!
Βέβαια η διαιτησία του κ.Ευαγγέλου ήρθε να προστεθεί στην επίσης "ανθρωπολαθική" διαιτησία του κ.Παπαπέτρου στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής, όπου τα σκληρά και πολλές φορές αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των αντιπάλων μας δεν τιμωρήθηκαν.
Είμαστε ανυπόμονοι για τι είδους διαιτησία (ανθρωπολαθική ή ποδοσφαιρική) θα αντιμετωπίσουμε στις υπόλοιπες αγωνιστικές των Play-off...