Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΕΝΚΟ

o κόουτς του Ηρακλή, Γιόζεπ Μπουμπένκο, όπως φαίνεται είναι ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του και ζητάει από τους παίκτες βελτίωση της εικόνας και επιθετικά. Ο προπονητής του Γηραιού το μεσημέρι της Πέμπτης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό τονίζοντας αρχικά «Είμαστε καλοί στην άμυνα, παρουσιάζουμε βελτίωση στη διάρκεια, αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και στην επίθεση. Έχουμε κάποιους παίκτες που περιμένουμε να βελτιωθούν κι άλλο στη συνέχεια».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην εικόνα των «κυανόλευκων» στο ματς με τον Πανιώνιο επεσήμανε «Όταν μείναμε με δέκα παίκτες, σκέφτηκα να αλλάξω το σύστημα σε 4-1-4 ή να βάλουμε ένα φορ. Δεν κάναμε αλλαγή, συνεχίσαμε με το 4-1-4, διότι σκέφτηκα ότι αν βάλουμε ένα φορ μπροστά θα ήταν πιο απλό για τον αντίπαλο να μας μαρκάρει. Έτσι η τετράδα μπροστά ήταν πιο επικίνδυνη για να κάνει κόντρα επίθεση. Τελικά αποδείχθηκε καλό, γιατί κρατήσαμε την αμυντική τετράδα του Πανιωνίου πίσω. Χάσαμε την οργάνωση του παιχνιδιού. Σκεφτήκαμε να κάνουμε αντεπιθέσεις, γιατί στην άμυνα ο Πανιώνιος έχει αδυναμίες. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Σχετικά με το προσεχές ματς με τον Λεβαδειακό ανέφερε «Το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε ομαδικά. Ο Βίκτορ Γιάκομπ θα μας λείπει, είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, αφού δεν έχουμε άλλον τέτοιον με αυτά τα προσόντα. Αλλά πρέπει να βρούμε τη λύση για την επίθεση, πως θα λειτουργούμε με κάποια άλλα στοιχεία».


Κλείνοντας, σχολίασε και την εικόνα των νέων παικτών στην ομάδα «Οι καινούριοι παίκτες χρειάζονται σίγουρα χρόνο, δεν έχουν στα πόδια τους παιχνίδια. Και ήρθαν με όχι καλή φυσική κατάσταση. Προσπαθούμε να τους δώσουμε ευκαιρία για να τους δούμε βεβαίως και στα δυνατά παιχνίδια, αλλά πρέπει να τους βλέπουμε καθημερινά τι κάνουν και στην προπόνηση. Αλλά ακόμα τους λείπουν τα δυνατά ματς, και δεν ξέρουμε ακόμα τι έχουν να δώσουν για το καλύτερο της ομάδας. Περιμένουμε από τους παίκτες που ήταν στην ομάδα από πριν, που είναι ο κορμός της ομάδας, αλλά κάθε παίκτης έχει ανοιχτή πόρτα για να μπει στην ενδεκάδα».