Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΤΣΑΜΠΗΣ : " ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ"

Ο Τάσος Κατσαμπής μίλησε σήμερα μετά το τέλος της προπόνησης του Ηρακλή, τόσο για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, στο οποίο ο ίδιος δεν έδωσε το παρών, όσο και για την αντιμετώπιση της διαιτησίας που έχουν οι «κυανόλευκοι». Για τον αγώνα με τους «κυανέρυθρους» τόνισε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, για το οποίο είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η ομάδα είναι πολύ σοβαρή και πολύ σφιχτή αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό όλη η ομάδα να αμύνεται. Στα τελευταία τρία ματς δεχθήκαμε μόνο ένα γκολ. Όταν δεν δέχεσαι γκολ μπορείς να βάλεις ένα και να πάρεις τη νίκη. Στη Νέα Σμύρνη μας στοίχισε η αποβολή του Γιάκομπ αλλά και το γκολ του Επστάιν που ακυρώθηκε που για μένα ήρταν κανονικό γκολ. Πήραμε βαθμό και αυτόν κρατάμε».
Για την αδικία που υπέστη ο Ηρακλής και πόσο επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές είπε: «Έχω συνηθίσει και έχω μάθει να αντιμετωπίζω και την διαιτησία γιατί δεν μας αντιμετωπίζουν όπως άλλες ομάδες. Κάποια στιγμή και ο ποδοσφαιριστής βγαίνει εκτός εαυτού όμως πρέπει να μένει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι γιατί το να ασχολείσαι με την διαιτησία δεν βγάζει πουθενά. Μακάρι να μας αντιμετωπίσουν καλύτερα γιατί είναι κρίμα να παίρνουν το ψωμί μας».
Για τον αγώνα με το Λεβαδειακό που ακολουθεί αλλά και γενικότερα για τη συνέχεια δήλωσε: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς. Στεναχωριέμαι και ντρέπομαι να λέω ότι ο Ηρακλής παλεύει για την σωτηρία του. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα δούμε σαν τελικούς για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που είμαστε».
Για την παρουσία του κόσμου στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με το Λεβαδειακό υπογράμμισε: «Ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος και έχει κάθε δίκαιο. Ζητάω να μας στηρίξουν γιατί μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν δύναμη. Ελπίζω το Σάββατο να είναι δίπλα μας και εμείς θα τους δικαιώσουμε».
Για τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του Αντώνη Ρέμου το περασμένο Σάββατο τόνισε: «Δεν έχω ενημερωθεί γιατί δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά. Αυτή την στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα. Όλοι κάνουν προσπάθεια να μείνουν ήρεμα τα αποδυτήρια. Αν υπάρχει η ηρεμία πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».