Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Για πάντα Ηρακλής


Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Παναγιώτης Διλμπέρης για την απόφασή του να σταματήσει την καριέρα του και να ασχοληθει με την προπονητική, ενω δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Ηρακλή.
«Πάντα υπάρχει κάτι που λες ότι δεν έκανα, ή δεν έκανα σωστά. Θα ήθελα να έχω περισσότερες διακρίσεις, κι έναν τίτλο, αλλά εντάξει αφού έπαιξα στην Α’ Εθνική δεν έχω παράπονο» δήλωσε αρχικά ο βετεράνος πια τερματοφύλακας και συνέχισε: «Αναλαμβάνω την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Γαζώρου, ομάδα Δ’ Εθνικής έξω από την πόλη των Σερρών. Υπάρχουν υψηλοί στόχοι από τους ανθρώπους της ομάδας και με έπεισαν να πάω. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ήθελα να μείνω στο ποδόσφαιρο, και θεωρώ ότι από τη θέση του προπονητή θα προσφέρω περισσότερα».
Για τον Ηρακλή, στον οποίο αγωνίστηκε, ο Διλμπέρης επσήμανε: «Ο Ηρακλής είναι σε δύσκολη θέση. Γίνεται βέβαια μια μεγάλη προσπάθεια, ας ελπίσουμε ότι οι άνθρωποι που ανέλαβαν τώρα θα έχουν τη λογική και τη σύνεση να φτάσουν την ομάδα σε ένα επίπεδο καλό. Πίστευα ότι με την έλευση του Ρέμου θα ήταν καλύτερα τα πράγματα, αλλά διαψεύστηκα».
Σε ερώτηση για το αν θα αγοράσει εισιτήριο διαρκείας των «κυανόλευκων», απάντησε: «Εννοείτε ότι θα πάρω διαρκείας».