Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Με ανακοίνωση της η Λέσχη Φίλων Ηρακλή, ευχαριστεί τους φιλάθλους που έδωσαν το πάρων στην χθεσινή συγκέντρωση και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προσπάθεια της αναγέννησης του συλλόγου.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής :


« Για ακόμη μια φορά ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Ηρακλή, επικυρώνοντας με τον πλέον εμφατικό τρόπο την διεύρυνση της.
Η αθρόα συμμετοχή, αλλά κυρίως η μαζική εγγραφή νέων μελών αυξάνει την ευθύνη και δίνει το σύνθημα για άμεση εντατικοποίηση του αγώνα προς όλες τις κατευθύνσεις για την διασφάλιση του αυτονόητου: Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν διαπραγματεύεται ούτε την ιστορία του, ούτε το κύρος του, πόσο μάλλον την ισονομία της θέσης του μεταξύ των μεγάλων του ελληνικού αθλητικού γίγνεσθαι.
Η μαζικότητα της παρουσίας αποτελεί το εχέγγυο της συσπείρωσης όλων των υγιών δυνάμεων του Συλλόγου και δίδει την πειστικότερη απάντηση σε όσους θεώρησαν ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ αποδέχεται στωικά την αδικία.
Η μάχη δεν τελείωσε, μόλις ξεκίνησε. Η ΠΑ.Λ.Η αντλώντας δύναμη από την πρωτοφανή στήριξη του νέου εγχειρήματος, δηλώνει υπεύθυνα ότι συντεταγμένα και οργανωμένα δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανένα να εμπαίζει με τα συναισθήματα του κόσμου του ΗΡΑΚΛΗ».