Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Έτοιμος να επιστρέψει ο Κατσικάς

Απογευματινό πρόγραμμα και σήμερα 20/07, στην Μίκρα, για τους ‘κυανόλευκους’, με τα ευχάριστα μηνύματα να έρχονται από την πλευρά του Γιώργου Κατσικά, ο οποίος βρίσκεται, πλέον στο τελικό στάδιο της ατομικής προπόνησης. Εχει εντατικοποιήσει το πρόγραμμά του σε απόλυτο επίπεδο, ενώ εκτελεί και ασκήσεις με μπάλα, γεγονός, που σηματοδοτεί τη σταδιακή επάνοδό του στις προπονήσεις της ομάδας, το προσεχές διάστημα.


Ακριβώς στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, Δημήτρης Μουρελάτος, που προέρχεται από την ομάδα Κ17 και είχε υποβληθεί, επίσης, σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστού, μόλις μία εβδομάδα μετά την αντίστοιχη επέμβαση στον Κατσικά.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο, Πέμπτη 21/07, στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ, στις 19:00.

Εορτάζων ο Μέλκας

Ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τον εορτάζοντα, Ηλία Μέλκα. Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή εισέπραξε πολλές ευχές από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα για την ονομαστική εορτή του και μοίρασε κεράσματα.


Σύσκεψη για την Ακαδημία

Συνάντηση με αντικείμενο τη λειτουργία των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ, σήμερα (20/07) το απόγευμα, στις Εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Παρόντες, ο Τεχνικός Υπεύθυνος της Ακαδημίας, κ. Κώστας Ηλιάδης, οι προπονητές των Τμημάτων και το μέλος της υποστηρικτικής επιτροπής της Διοίκησης και υπεύθυνος του τομέα της Υποδομής, κ. Πέτρος Πετρίδη