Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Κλείδωσαν το Ανθη Καραγιάννη !!!

Ακόμα ένα επεισόδιο της κόντρας μεταξύ του ΑΟΚ και του δήμου Καβάλας είχαμε χθες (30/06).
Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του δήμου, προφανώς με εντολή του δημάρχου Κωστή Σιμιτσή, άλλαξαν τις κλειδαριές στο στάδιο χωρίς να ενημερώσουν τους ανθρώπους της ομάδας.


Συνεπώς, όταν ο φροντιστής των Αργοναυτών Απόστολος Χατζησάββας πήγε χθες να προετοιμάσει κάποια πράγματα ενόψει της πρεμιέρας του συλλόγου για τη νέα χρονιά, δεν μπόρεσε να εισέλθει στο γήπεδο.
Αφού ο Χατζησάββας έψαξε να δει τι ακριβώς συμβαίνει, ενημερώθηκε από τη διοίκηση του σταδίου ότι από εδώ και πέρα θα μπαίνουν στο γήπεδο από την κεντρική είσοδο, στις ώρες λειτουργίας που έχουν οριστεί, αδιαφορώντας ουσιαστικά για τα προβλήματα που δημιουργεί αυτή η απόφαση!
Όλα αυτά έρχονται λίγες μέρες αφότου ο Σιμιτσής φάνηκε να ρίχνει νερό στο κρασί του σχετικά με την κόντρα του με την οικογένεια Ψωμιάδη δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε, διότι όλοι μας αγαπάμε αυτή την ομάδα».
Η αντίδραση από τον ΑΟΚ ήρθε δια στόματος του γενικού αρχηγού της ομάδας Κώστα Τσαλίκη, ο οποίος έλεγε στο περιβάλλον του για το γεγονός: «Εμείς θέλουμε να βρεθεί λύση και να παραμείνουμε στην Καβάλα και με αυτή την κίνηση ο δήμος αποδεικνύει πως δε μας θέλει εδώ. Μας διώχνουν! Δε μπορώ να το πιστέψω… Είμαστε ανεπιθύμητοι στο ίδιο μας το σπίτι».
Ενδεχομένως αυτό το γεγονός να παίξει τον ρόλο του στη φημολογία που θέλει την Καβάλα να μετακομίζει σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, φέρνει στο μυαλό των οπαδών του συλλόγου παράξενους συνειρμούς όσον αφορά την πιθανότητα συγχώνευσης του ΑΟΚ με τον Ηρακλή.