Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Ξέσπασμα χιλιάδων ΗΡΑΚΛΗΔΕΩΝ (photos)

Ένα ακόμη θερμό καλοκαίρι γίνεται θερμότερο στη Θεσσαλονίκη με την παρουσία χιλιάδων
ΗΡΑΚΛΗΔΕΩΝ στους δρόμους της πόλης. Η πορεία των κυανόλευκων οπαδών που ξεπέρασαν τις πέντε και πλέον χιλιάδες έδωσε άλλη πνοή στη ζωή της πόλης η οποία συνεχίζει να κοιμάται, ως συνήθως τα τελευταία χρόνια, τον ύπνο του δικαίου.

Το προγραμματισμένο ραντεβού των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ δόθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους έξω από τα γραφεία της Αυτόνομης Θύρας 10. Όταν το σύνθημα δόθηκε για να σηκωθεί το πανό που ανέφερε "ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ" τότε όλοι όσοι ακόμη το σκέφτονταν να πατήσουν το πόδι τους στο κέντρο της πόλης, ακολούθησαν τη μεγαλειώδη και ειρηνική πορεία στέλνοντας ένα ακόμη δυναμικό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση Παρακολουθείστε τη λεπτό προς λεπτό μετάδοση του iraklis1908.gr από το κέντρο της πόλης.
Οι φιλαθλοι του ΗΡΑΚΛΗ είναι ξανά επι ποδός και ήδη το συλλαλητήριο ξεκίνησε! Η αφετηρία της πορείας έγινε μπροστά στα γραφεία της ΑΘ-10 . Το Iraklis1908.gr θα σας μεταφέρει άμεσα όσα συμβαίνουν με την προσπάθεια των φιλάθλων για ΔΙΚΑΙΩΣΗ του ΗΡΑΚΛΗ.
Χιλιάδες ΛΑΟΥ συγκεντρώθηκε αρχικά έξω απ' τα γραφεία της "Αυτόνομης Θύρας 10" στην Πλατεία Αριστοτέλους και από κινήθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με συνθήματα και τραγούδια.
ΩΡΑ 21.28΄Η πορεία ξεκίνησε στις 20.45 περίπου και κατευθύνθηκε από την οδό Εγνατία, πέρασε την Αγίας Σοφίας, μπήκε στην Τσιμισκή και από εκεί μπήκε στην Παραλιακή με κατεύθυνση το Λιμάνι και την Πλατεία Δημοκρατίας. Η αστυνομία έχει κλείσει την κυκλοφορία στην Παραλιακή για την πορεία χιλιάδων Ηρακλειδέων που έχουν και πάλι "ταρακουνήσει" την πόλη φωνάζοντας συνθήματα και τραγουδώντας για τον ΗΡΑΚΛΗ!
ΩΡΑ 22.01'
Ο προεδρος  του Ηρακλή Θόδωρος Παπαδόπουλος είναι παρών μαζί με τον Γιωργο Μανίκα και τον Αργύρη Ασφαλτίδη. Επίσης ο Βασίλης Κωνσταντινίδης  που μίλησε και στην εκπομπή των φιλάθλων και μετέφερε την στηριξη των παικτών της ομάδας στον αγώνα τον οποίο κάνουν  για την δικαίωση.
Τέλος της πορείας με άφιξη των οπαδών του ΗΡΑΚΛΗ και πάλι στην πλατεία Αριστοτέλους απ' όπου και ξεκίνησε αργά το απόγευμα.