Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Αποχώρησε ο Χουζούρης, ευχαριστίες απο ΓΣ

Με μια ανακοίνωση σεβασμού ο Γ.Σ. ''Ο ΗΡΑΚΛΗΣ'' ευχαρίστησε τον Γιώργο Χουζούρη για την πολυετή προσφορά του στον σύλλογο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο επαγγελματικό του ξεκίνημα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ.

Παρακάτω αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γ.Σ.''Ο ΗΡΑΚΛΗΣ'':
Η διοίκηση του Γ.Σ. ''Ο ΗΡΑΚΛΗΣ'',καθώς και ο έφορος κολύμβησης Γεώργιος Κοσμίδης με όλους τους συνεργάτες του κολυμβητικού,θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον επί 21 χρόνια προπονητή της ομάδας,κύριο Γιώργο Χουζούρη.
Ο κύριος Χουζούρης όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε άριστος προπονητής και συνεργάτης,συνέβαλε τα μέγιστα στην ανοδική πορεία του τμήματος Κολύμβησης,με ήθος και ποιότητα προπονητικού έργου,αποτελώντας υπόδειμα επαγγελματισμού.
Η μετοίκηση του στην Κύπρο και η νέα του επαγγελματική σταδιοδρομία,είμαστε σίγουροι ότι θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία,δύναμη,υπομονή και προσπάθεια για τη συνεχή πρόοδο του.
Σε κάθε περίπτωση επιστροφής του στη Θεσ/νίκη θεωρούμε δεδομένο ότι θα συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μας,που έχει αποφέρει στο σύλλογο μας πλήθος επιτυχιών στον υγρό στίβο.

Μετά τιμής
Γ.Σ. ''Ο ΗΡΑΚΛΗΣ''

Φίλε Γιώργο σε ευχαριστούμε για όλα.Καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα και όπως λέει και ένα τραγούδι: ''Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε''.