Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

"Xωρίς τον Ηρακλή δεν θα υπήρχε ελληνικό πρωτάθλημα"

Μπορεί να είναι μόλις 25 ετών, όμως τα πράγματα ήρθαν έτσι ώστε να είναι ο παλιότερος παίκτης της ομάδας.

Ο λόγος για τον Μάκη Κολτσιάκη, ο οποίος έκανε υπομονή όλο αυτό το διάστημα και μαζί με τους Γιώργο Τζιουμάκα και Δημήτρη Εφραιμίδη παρέμειναν στον σύλλογο και είναι έτοιμοι να βάλουν τα ονόματά τους και στη "νέα εποχή" του Ηρακλή.
Ο Ελληνας ακραίος ο οποίος με τη φανέλα με τον Ημίθεο στο στήθος έχει πανηγυρίσει πολλάκις φορές στο παρελθόν το παιδικό και εφηβικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ πέρυσι γεύτηκε τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του με την κατάκτηση του νταμπλ, όντας και αυτός μέλος της ομάδας, με αρκετά μεγάλη μάλιστα συμμετοχή.
Ο Μάκης Κολτσιάκης, ο οποίος αυτό το διάστημα συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις που γίνονται υπό τις οδηγίες του Κράβαρικ, μίλησε στη «BlueArena» για τη νέα χρονιά και την φετινή περιπέτεια του Ηρακλή, για τον Αντρέι Κράβαρικ, το μέλλον του, αλλά και τον Βαγγέλη Μπερμπέρογλου.
Αρχικά είπε για τη φετινή χρονιά και το δύσκολο καλοκαίρι με βάσει τα όσα έγιναν: «Μετά από την κατάκτηση του νταμπλ, η ομάδα έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης. Παρόλα αυτά όμως ο Ηρακλής έδειξε δυνατός και θα είναι παρών στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague.
Εξάλλου Ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς την συμμετοχή του Ηρακλή, δεν υπάρχει. Εύχομαι να λυθεί σύντομα και το θέμα με το ΑΦΜ και να αφήσουμε μια και καλή πίσω μας αυτό τοθέμα που τόσο ταλαιπώρησε το σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια».
Είπε για τον Αντρέι Κράβαρικ: «Ο Αντρέι είναι ένας μεγάλος δάσκαλος για όλους εμάς. Ενας τεράστιος αθλητής σύμβολο του Ηρακλή. Εύχομαι να έχει ανάλογες επιτυχίες στη νέα του καριέρα και ας βρίσκεται λίγο παραδίπλα από το τάραφλεξ.
Βέβαια, για μένα που είχα την τιμή να τον έχω συμπαίκτη θα μου είναι λίγο δύσκολο να τον συνηθίσω στην άκρη του πάγκου, όμως ο Μπότσο λειτουργούσε και σαν προπονητής για όλους εμάς τους νεαρούς παίκτες όταν μπαίναμε στο γήπεδο».
Είπε ακόμα… «Θέλω να συνδέσω το όνομά μου με τη νέα εποχή του Ηρακλή. Ο Ηρακλής είναι τεράστιο κλαμπ και πιστεύω πως βήμα βήμα θα ξαναχτίσουμε εκείνη τη μεγάλη ομάδα που λαχταρούσε να παρακολουθεί όλη η Ευρώπη.
Επίσης, είμαι χαρούμενος γιατί θα ξανασυνεργαστώ με τον Μιχάλη Κυριακού (σ.σ. βοηθός προπονητή) τον οποίο είχα προπονητή στο παιδικό και στο εφηβικό του Ηρακλή και με τον οποίο μας συνδέουν πολλά, αφού έχουμε πανηγυρίσει και γευτεί πολλές χαρές με τις κατακτήσεις των Πανελληνίως πρωταθλημάτων».
Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μπερμπέρογλου: «Του αξίζουν πολλά μπράβο. Είναι ο άνθρωπος που έκανε όλες τις ενέργειες για να βρεθεί η λύση και να συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα. Επίσης με βοήθησε και μένα πολύ, καθώς με τις πράξεις και τα λόγια του με έπεισε να πάρω την απόφαση και να περιμένω τις εξελίξεις. Και να που δικαιώθηκε».