Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

«Ο Ηρακλής πρέπει να κερδίζει παντού»


Ανικανοποίητος από το ισόπαλο αποτέλεσμα στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Παναχαϊκή στο Αίγιο εμφανίστηκε με χθεσινές του δηλώσεις στο «Αθλητικό Μetropolis» ο αμυντικός του Ηρακλή, Σταύρος Βαγγελόπουλος. Aναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
Οσον αφορά την απόδοση της ομάδας; «Από την απόδοση είμαστε σχετικά ευχαριστημένοι μιας και ήμασταν καλοί. Αν και δε δημιουργήσαμε πολλές φάσεις όπως πρέπει να κάνουμε σε κάθε αγώνα και δε σκοράραμε, κρατήσαμε το μηδέν αμυντικά. Θέλουμε βελτίωση ακόμη και κρατάμε τα θετικά από το συγκεκριμένο παιχνίδι».

Στην ερώτηση για το πόσο δύσκολη είναι η απόκτηση ομοιογένειας από την ομάδα ο Βαγγελόπουλος δήλωσε: «Η ομάδα έκανε τρεις περιόδους μεταγραφών. Το βασικό όπου αποκτήσαμε 4-5 ποδοσφαιριστές, το ενδιάμεσο όπου αποκτήθηκαν οι Ελληνες και το τελευταίο κατά το οποίο ήρθαν οι ξένοι.

Οι τελευταίοι είναι πιο δύσκολο να προσαρμοστούν σε σχέση με εμάς τους Ελληνες, αλλά πιστεύω θα βοηθήσουν πολύ. Δεν είναι έτοιμοι ακόμη όμως έδειξαν καλά στοιχεία. Αλλωστε το ρόστερ αποτελείται από πολύ καλά παιδιά που θα βοηθήσουν και το έργο του προπονητή που είναι δύσκολο με τόσους παίκτες που έχει να διαχειριστεί. Το μόνο που μας λείπει είναι το δέσιμο ως ομάδα. Οπου πηγαίνουμε να αγωνιζόμαστε θα προσπαθούμε για τη νίκη. Είμαστε Ηρακλής εξάλλου».

Τέλος αναφέρθηκε και στα συστατικά που χρειάζονται σε μία ομάδα προκειμένου να έχει πρωταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα: «Οι ομάδες πρέπει να έχουν καλό κλίμα, μεγάλο ρόστερ και όχι τραυματισμούς. Το οικονομικό είναι και αυτό ένα θέμα.

Οποια ομάδα τα διαθέτει αυτά θα είναι ψηλά. Η διοίκηση πέτυχε το τρίπτυχο της επιτυχίας. Πάθος από τους νεαρούς, εμπειρία και ποιότητα. Τα ιδανικά συστατικά για να πετύχεις».