Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Κανονικά ο Ολίσε- Η αποστολή του Ολυμπιακού Β.

Στην 18αδα του Ολυμπιακού Β. Ολίσε και Κατσιαρός εν όψει Ηρακλή (η αποστολή)Με πρωινή προπόνηση στο Πανθεσσαλικό ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή εντός έδρας (12/6, 20.00).
iraklis1908.gr

Ο Γιώργος Βαζάκας μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που θα έχει στη διάθεσή του.Η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Θανάση Παλαιολόγου (εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές της ποινή τους), του τραυματία Σταμάτη Καρρά και του Θανάση Κωστούλα που υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκεται και ο Δημήτρης Κόμνος, όπως και ο Άγγελος Σταυράκης. Εκτός αποστολής για αγωνιστικούς λόγους έμεινε ο Δημήτρης Πεκτάκης.

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο δικέφαλο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ στην 18αδα μετέχει και ο Εγκούτου Ολίσε, ο οποίος και σήμερα έκανε θεραπεία (υποφέρει από θλάση α' βαθμού στο δικέφαλο) και η συμμετοχή του στο ματς με τον Ηρακλή θα αποφασιστεί αύριο πριν την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Γιώργου Βαζάκα είναι οι: Μπολάτι, Μπρέσκα, Ναντάγια, Ογκουνσότο, Ολίσε, Στογιάνοφ, Ρόκα, Ανιέτε, Γενγκά, Γκίτκος, Γκότοβος, Γόγολος, Γουσούλης, Καπετάνος, Κατσιαρός,Πινδώνης, Σολάκης, και Τσιάτσιος.