Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Τετάρτη ο Αγιασμός, έκλεισαν οι Βαρυτιμιάδης-Σιόλογγας



Αύριο ξεκινά η προετοιμασία του Ηρακλή, με μια πρώτη συγκέντρωση στο Ιβανώφειο(18.00), ενημέρωση από την τεχνική ηγεσία και προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς. Επισήμως η προετοιμασία ξεκινά μεθαύριο, Τετάρτη, όπου θα γίνει και αγιασμός και θα είναι παρόντες όλοι οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί ή παραμείνει στον Ηρακλή.


Οι "κυανόλευκοι" ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Βαρυτιμιάδη από τον ΠΑΟΚ (ο παίκτης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και δεν είναι δανεικός, είναι με ελεύθερη μεταγραφή) και εντός των ημερών θα υπογράψει και ο Σιόλογγας από τον Μαντουλίδη, δυο 19χρονων ιδιαίτερα ταλαντούχων που ξεχώρισαν στο εφηβικό πρωτάθλημα και μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά και παράλληλα να ενισχύσουν την ομάδα και για το μέλλον. Ο Σιόλογγας ανήκει και αυτός στον Ηρακλή, απλά ο Μαντουλίδης ζήτησε να έχει κάποια δικαιώματα σε περίπτωση που ο παίκτης, του χρόνου, ή αργότερα, πάει σε κάποια άλλη ομάδα. Οι δύο παίκτες είναι κανονικά παίκτες του Ηρακλή και ανήκουν στον Σύλλογο, αυτό είναι ξεκάθαρο.

Παράλληλα θα συνεχιστεί η προσπάθεια, χωρίς άγχος, για έναν πάουερ φόργουορντ, ενώ αναμένεται η επιστροφή του Θανάση Τοπούζη από το εξωτερικό για να μπορέσει να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τον Ηρακλή και να παραμείνει στην ομάδα άλλη μια χρονιά, παρά το ότι είχε δηλώσει ότι θα σταματήσει το μπάσκετ...

Δεν υπάρχει θέμα Τσώτσου, όπως αναφέρθηκε σε διάφορα σάιτ, ούτε Γκοντόπουλου, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ηρακλή, παρά τα όσα λένε οι εκπρόσωποι τους.

Ο Ηρακλής θα ξεκινήσει αύριο ανεπίσημα, επίσημα την Τετάρτη, με τον Δημήτρη Τσολάκη στο τιμόνι (αύριο την προπόνηση θα κάνουν οι Κωστόπουλος, Δαμαλής που θα είναι οι συνεργάτες του), ενώ παράλληλα έχει συμφωνήσει με τον ΣΔΚΘ για να διοργανώσει τα "Μαυροσκούφεια" και φέτος στο Ιβανώφειο με τη συμμετοχή ομάδων της Α2 και της Β' Εθνικής από τη Βόρεια Ελλάδα, όπως έγινε με επιτυχία και πέρσι. Αναμένεται από την ΕΟΚ να ανακοινώσει τις ημερομηνίες του Κυπέλλου και ανάλογα θα ανακοινωθούν και τα Μαυροσκούφεια και οι ομάδες που θα μετέχουν (Ερμής Λαγκαδά, Ίκαροι Σερρών, Μαχητές Πεύκων κ.α.).