Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Η νίκη ήρθε αλλά....

Η πρώτη  νίκη ήρθε για την ομάδα του Ηρακλή.
Μια αποσυμπίεση υπήρξε στους κυανόλευκους μετά το χαστούκι  στην Καβάλα αλλά φάνηκε ότι ο δρομος προς την Σούπερ Λίγκ δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Μπορεί  να επιτευχθηκε η νίκη αλλά η ομάδα δεν έδειξε αυτό που όλοι περιμένουν βάση της αξίας του ρόστερ και της εμπειρίας των ποδοσφαιριστών.
Από την άλλη μεριά μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι οι βαθμοί είναι αυτοί που μετρούν και η ουσία δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία. Ίσως  και να  ευσταθεί  αυτή η άποψη αλλά το ζητούμενο είναι πως θα αντιδράσει η ομάδα στα κρίσιμα σημεία στο πρωτάθλημα και κυρίως στα πλει οφ όπου θα κριθούν και οι θέσεις που θα οδηγήσουν στην επιστροφή της ομάδας.

Ποιότητα φαίνεται ότι υπάρχει  αλλά  ο Ηρακλής ακόμα δεν συνίσταται για καρδιακούς. Πολύ εύκολα χθες
Είναι απαραίτητο σε αυτό το πρωτάθλημα να δείξουν  ότι ο Ημίθεος θα είναι το αφεντικό. Να μην αφήσει να πάει χαμένος κανένας βαθμός γιατί μπορεί να παίξει ρόλο στην τελική μάχη των πλει οφ.  Στις πρώτες δυο αγωνιστικές αυτό δεν φάνηκε  και πρέπει με τον Πιερικό να δείξουν πολλά περισσότερα μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος θα είναι στην Κατερίνη και θα πρέπει να τον ζεστάνουν για να έχουν ένα επιπλέον όπλο στην προσπάθεια που κάνουν.  Η νίκη είναι ο μοναδικός δρόμος που υπάρχει ώστε να μπορέσουν να κάνουν και την διαφορά.