Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

«Βρίσκουμε ρυθμό»

Ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό απο την αμυντική λειτουργία της ομάδας του εμφανίστηκε ο Σίνιτσα Γκόγκιτς μετά την νίκη (2-0), επι του Εθνικού Γαζώρου. Ακόμη δήλωσε ότι εμφανίσεις σαν αυτή στην Καβάλα δεν θα ξαναγίνουν τονίζοντας για ακόμη μία φορά την ανάγκη που έχει η ομάδα για ηρεμία και υπομονή ειδικά απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Στην αρχή είπε απαντώντας στα λόγια του Μάκη Κατσαβάκη:
«Ευχαριστώ τον Μάκη για τα καλά λόγια. Έχει περάσει από δύσκολες ομάδες και είναι πιο έμπειρος» για να συνεχίσει:
«Εμείς με το άσχημο αποτέλεσμα στην Καβάλα είχαμε άγχος . Είχαμε αντίπαλο μία πολύ καλή ομάδα με σχέδιο που παίζει 90 λεπτά. Τρέχει και έχει γρήγορη τριάδα μπροστά. Μπήκαμε στο παιχνίδι με ένα γρήγορο γκολ και μετά πιστεύω ότι μπορέσαμε να είμαστε πιο ήρεμοι. Δεν κάναμε παιχνίδι κατοχής, πηγαίναμε σε μακρινές μπάλες μπροστά και ο Ζαχόρα μονομαχούσε με δύο και τρεις παίκτες. Είχαμε όμως και καλές στιγμές. Σημασία έχει που κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Η αμυντική λειτουργία ήταν πάρα πολύ καλή. Σήμερα μπήκαμε πιο σοβαρά γιατί έτσι πρέπει να είμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή αν θέλουμε να είμαστε μέσα στους στόχους. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε σήμερα. Από εβδομάδα σε εβδομάδα πρέπει να βγαίνουμε πιο δυνατοί και στο μυαλό. Ειδικά όταν θα παίξουμε με κλειστές άμυνες εκεί πρέπει να έχουμε υπομονή ωριμότητα  και καθαρό μυαλό. Έχω μιλήσει στα παιδιά όλη την εβδομάδα. Έγινε ένα παιχνίδι με την Καβάλα που δεν θα ξαναγίνει πραγματικά. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και από παιχνίδι σε παιχνίδι να πάμε καλύτερα και να βρούμε ρυθμό»
Για τις αλλαγές που έκανε:
«Έχω πει πολλές φορές έχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Έχουμε αλλαγές αλλά εξαρτάται και από τον αντίπαλο και πρέπει αυτοί που είναι πιο έμπειροι να δίνουν την ποιότητα και τον χαρακτήρα για να είναι μπροστά από τα νέα παιδιά»
Για τον Γιάρολιμ
«Δεν έχει κάνει προετοιμασία. Θέλω περισσότερα από τον Μάρεκ γιατί είναι ποιοτικός. Δεν είναι έτοιμος είναι σίγουρο αυτό αλλά τον φέραμε για να δώσει λύσεις να ανοίγουμε πιο εύκολα τις άμυνες. Έκανε σωστές μπαλιές  αλλά είναι πίσω από θέμα φυσικής κατάστασης. Έχει έρθει τελευταίος και θέλει ακόμη πολύ δουλειά»
Για τους νεαρούς Τσιλιανίδη και Ματσούκα:
«Είναι δύο παιδιά. Ο Ματσούκας δεν έχει παίξει πέρσι πολλά παιχνίδια. Ο Κοσμάς έχει άγχος. Και πολλές φορές στην μέση της προπόνησης  φαίνεται να είναι αγχωμένος. Για αυτό θέλει την βοήθεια από τους μεγάλους παίκτες και σίγουρα στο μέλλον να είναι και καλύτεροι γιατί έχουν μπροστά τους να κάνουν μία μεγάλη καριέρα. Και έχουμε αρκετούς καλού παίκτες που είναι έξω από την 18αδα και πιστεύω ότι θα έρθει η σειρά όλων»