Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Βοσνιάδης: «Είμαστε Ηρακλής και μπορούμε την άνοδο»


Ο Παναγιώτης Βοσνιάδης, τερματοφύλακας του Ηρακλή, μίλησε στον “ARENA 89,4 FM”, για τον τραυματισμό που θα τον αφήσει έξω 1-2 μήνες, τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας και εξέφρασε την βεβαιότητα του για την άνοδο των «κυανολεύκων».

«Είχα την ατυχία να τραυματιστώ και θα μείνω έξω 1,5-2 μήνες. Μαθαίνω πολλά από τον Χουάντερσον, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Εγώ τον βοήθησα να προσαρμοστεί και να εγκλιματιστεί στην ομάδα και το κλίμα της πόλης. Είναι σημαντικο να υπάρχει ανταγωνισμός στην θέση του τερματοφύλακα»
Σχετικά με την συνέχεια ο νεαρός πορτιέρο τόνισε :
Πιστεύω πως είμαστε Ηρακλής και μπορούμε να κερδίσουμε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. Το ερχόμενο παιχνίδι με τον Φωκικό είναι πολύ σημαντικό θεωρώ, εάν το κερδίσουμε μετά έχουμε την Λάρισα στην έδρα μας και θα πάμε και εκεί για τη νίκη.
Γενικώς έχουμε ντέρμπι ως το τέλος, με τον Ολυμπιακό Βόλου την προτελευταία αγωνιστική και την τελευταία με τον Παναιτωλικό στην έδρα μας και εκτιμώ πως μπορούμε να πάρουμε την άνοδο απευθείας στην Σούπερ Λίγκ.
Εμένα με νοιάζει να ανέβει πρώτα ο Ηρακλής κι αν ανέβει κι ο πατέρας μου με τον Απόλλωνα Σμύρνης, θα χαρώ. Αλλά πρώτα με ενδιαφέρει ο Ηρακλής».