Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Επίθεση Παναθηναϊκού κατά Ηρακλή

Επίθεση κατά του Ηρακλή ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός μέσω του Χρόνη Ακριτίδη
 Ο υπεύθυνος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός στη συνέντευξη Τύπου στο Novasports-1 άνοιξε τα χαρτιά του για την στάση που θα κρατήσει απέναντι στον Ηρακλή.

Ξεκάθαρος στόχος είναι να υποβιβάσουν τον Ηρακλή, για να μείνει η ομάδα του στην κατηγορία. Συγκεκριμένα τόνισε :
«Ο Παναθηναϊκός δεν έχει υποβιβαστεί ακόμα στην Α2. Αυτό θα γίνει μετά την επικύρωση της βαθμολογίας από την ΕΣΑΠ κι αφού ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες. Οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους και να πράξουν το σωστό», είπε αρχικά ο Ακριτίδης και πρόσθεσε φανερά φορτισμένος:
Σε ερώτηση εάν εννοεί τον Ηρακλή ο Ακριτίδης είπε:
«Ναι, τον Ηρακλή εννοώ. Δεν θα χαρίσουμε σε κανέναν την θέση μας στη Βόλεϊ Λιγκ. Θα ζητήσουμε άμεσα τη σύγκλιση Δ.Σ. Η προσωπική μου άποψη είναι πως ο Ηρακλής πρέπει να είναι 12ος και ο Μίλωνας 11ος. Γενικά ο Ηρακλής δεν έπρεπε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει ισονομία και η ΕΣΑΠ και όλοι οι φορείς του βόλεϊ πρέπει να πάρουν θέση».
Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται θα πρέπει ως iraklis1908.gr να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Από την στιγμή που μια ομάδα υποβιβάζεται δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής. Φυσικά στο ποδόσφαιρο ανατράπηκαν τα δεδομένα και έσωσαν τον Αστέρα Τρίπολης αντί να προβιβαστεί άλλη ομάδα από την Β΄ Εθνική. Αυτό επιχειρεί να πράξει και στο βόλεϊ ο Παναθηναϊκός.
Όσο για την ομάδα της Αθήνας ας μας πουν πόσα χρωστούν αν θα έπρεπε να επιβληθούν κυρώσεις και αν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Το κυριότερο ας μας πουν για το διπλό ΑΦΜ που έχουν όπως και ορισμένες άλλες ομάδες.
Όντως κρίμα κ. Ακριτίδη που είστε βορειοελλαδίτης , για την στην Βόρεια Ελλάδα φοράμε παντελόνια.