Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Δηλώσεις Μπέου για τον αγώνα με τον Ηρακλή !


Δηλώσεις στο "VOLOS 9.86FM" για την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, για τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή αλλά και για τον κόσμο έκανε ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου:

Για το ματς της Κατερίνης, τι να πω. Το μεγάλο «όπλο» ήταν ο κόσμος. Ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι την εικόνα των φιλάθλων στην κερκίδα. Τους αξίζουν χίλια μπράβο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου ήταν αυτός που πήρε το παιχνίδι την Κυριακή στην Κατερίνη. Οι φίλαθλοι έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη και τους αξίζουν πολλά μπράβο. Τώρα όμως η ομάδα πρέπει να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στο αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή, το οποίο θα πρέπει να είναι νικηφόρο για τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η πραγματική έννοια του ποδοσφαίρου.

Ερχόμενος χθες στο Βόλο υπήρξε ένα περίεργο συμβάν, το οποίο μόνο τυχαίο δεν το χαρακτηρίζω. Με σταμάτησε ένα αυτοκίνητο με βολιώτικες πινακίδες και μου είπαν ότι είναι φίλαθλοι του Ηρακλή και με παρακάλεσαν να βοηθήσω ώστε να πάρουν εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Τους απάντησα ότι δεν είμαι στη διοίκηση του Ολυμπιακού, ούτε ασχολούμαι με την ομάδα.
Το να μην δοθούν εισιτήρια στους φιλάθλους του Ηρακλή είναι απόφαση της διοίκησης του Ολυμπιακού την οποία επικροτώ και επαυξάνω.
Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι μου τόνισαν πως «εμείς θα πάρουμε εισιτήρια και θα μπούμε στο γήπεδο» για να τους απαντήσω πως ο Ηρακλής θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα αν έρθουν οπαδοί στο Βόλο και δημιουργήσουν επεισόδια, τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων από την Αστυνομία. Θυμίζω την άνανδρη επίθεση που δέχθηκαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Θεσσαλονίκη.
Θα πρέπει ο φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι άνδρες της security και βέβαια η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε κανείς φίλαθλος του Ηρακλή να μην μπει στο γήπεδο. Γιατί 20-30 οπαδοί του Ηρακλή είναι ικανοί να βάλουν... φωτιά στο παιχνίδι.
Με τον Ηρακλή δεν έχω τίποτα ούτε εγώ, ούτε η ομάδα. Προσωπικά πιστεύω, όμως, πως υπάρχει μια μικρή ομάδα οπαδών που είναι οι χειρότεροι φίλαθλοι του κόσμου και πάνε στο γήπεδο για να δημιουργήσουν επεισόδια και όχι να βοηθήσουν την ομάδα τους.
Πρέπει η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, οι οργανωμένοι οπαδοί καθώς και οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου να μεριμνήσουν έτσι ώστε να μην συμβεί το παραμικρό επεισόδιο. Θα πρέπει στον Ολυμπιακό να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, να γίνει ένα ήσυχο παιχνίδι, να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός είναι ο Ολυμπιακός Βόλου.
Η ομάδα πρέπει να πάρει αυτό το ματς και να πάει την Κυριακή στη Μυτιλήνη για να δώσει των υπέρ πάντων αγώνα με την Καλλονή.

Καταρχήν ο Ολυμπιακός έχει την ευτυχία να κρατά την άνοδο στα πόδια του. Μην ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν 50-100 αρρωστημένα μυαλά που έχουν κακή νοοτροπία. Ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τίποτα άλλο πέρα από τα δικά του παιχνίδια. Ας κάνει ότι θέλει η Νίκη.
Εύχομαι ο Ολυμπιακός να ανέβει απευθείας στη Σούπερ Λιγκ. Αν όμως δεν συμβεί αυτό, θα είναι τιμή για το βολιώτικο ποδόσφαιρο δύο ομάδες από το Βόλο να αγωνιστούν στα πλέι οφ. Αν όμως η Νίκη χάσει από τον Εργοτέλη, τότε θα μείνει εκτός πλέι οφ.

Κάνω έκκληση στον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» αύριο στο Πανθεσσαλικό και με την παρουσία του, τη φωνή του, το χειροκρότημα να ωθήσουν τους ποδοσφαιριστές στη νίκη. Πριν από δύο μήνες είχα πει ότι την τελευταία αγωνιστική θα κριθούν τα πάντα. Υπάρχει αγωνία μέχρι τέλους και όλα θα ξεκαθαρίσουν στο φινάλε, καθώς θα αναμετρηθούν Καλλονή-Ολυμπιακός, Νίκη-Εργοτέλης και Ηρακλής-Παναιτωλικός. Από αυτές τις ομάδες οι δύο θα ανέβουν κατηγορία και οι άλλες τέσσερις θα παίξουν στα πλέι οφ.
Για να ανέβει κατηγορία ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να παίξει μπάλα. Με τον Ηρακλή Ψαχνών δεν το κρύβω πως ήμουν απογοητευμένος. Με τον Απόλλωνα, ωστόσο, η ομάδα έδειξε στα δύσκολα το ειδικό βάρος της φανέλας που έχει, την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει και τη μεγάλη δύναμη που έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, πήρε μια σπουδαία νίκη.
Το ποδόσφαιρο θα πρέπει να είναι μια γιορτή. Αύριο 10-12 χιλιάδες φίλαθλοι θα πρέπει να κατακλύσουν το Πανθεσσαλικό και να σπρώξουν τον Ολυμπιακό Βόλου στη νίκη.
Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως το αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι το πιο κρίσιμο για τον Ολυμπιακό και όχι αυτό με την Καλλονή την ερχόμενη Κυριακή. Αν ο Ολυμπιακός κερδίσει αύριο, τότε με το ενάμιση πόδι θα είναι στη Σούπερ Λιγκ. Με την Καλλονή τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα. Η ομάδα θα πάει με άλλον αέρα στη Μυτιλήνη και κανείς δεν θα μπορέσει να τη σταματήσει.

Ο Ολυμπιακός αν είχε κερδίσει το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, το πανηγύρι θα είχε τελειώσει. Δεν φταίει όμως η Παναχαϊκή που δεν νίκησε η ομάδα. Φταίει η μαλακία του Πετκάκη και του Καπετάνου που αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα.
Επαναλαμβάνω, ωστόσο, πως προέχει πλέον να κερδίσει ο Ολυμπιακός αύριο τον Ηρακλή και κανείς στη συνέχεια δεν μπορεί αν αντισταθεί στη δυναμική αυτή της ομάδας.