Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

“Αποχαιρέτησαν” τη χρονιά στην Ακαδημία



Πλήθος παιδιών και γονιών γέμισε τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας σήμερα (20/06) το απόγευμα κατά την διάρκεια της τελετής λήξης της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.
Σε μια λαμπρή τελετή η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 θέλησε να αποχαιρετήσει την χρονιά που ολοκληρώθηκε μόλις για τα τμήματα Υποδομών της. Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο οποίος στάθηκε στην ομιλία του στην σπουδαιότητα ύπαρξης Ακαδημιών, καθώς το μέλλον του ποδοσφαίρου μας είναι τα παιδιά. Κοιτάζοντας άλλωστε τα παιδιά στο γήπεδο να συζητούν και να μαθαίνουν τα μυστικά της μπάλας, έρχεται στο νου μας η ευθύνη που έχουμε όλοι οι ενήλικες, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει και θα βρίσκεται για αρκετό καιρό η χώρα μας, να προστατεύσουμε τις νέες γενιές δίνοντας τους χώρο για να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τα ταλέντα τους.
Τα παιδιά ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των προπονητών τους καθ΄ όλη τη χρονιά, κατάφεραν εκτός από τη ποδοσφαιρική τους βελτίωση να αποκομίσουν νέες φιλίες, να μπουν στο πνεύμα του αθλητισμού και να κατανοήσουν πως με λίγη θέληση μπορούν να κατακτήσουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν.
Στους νεαρούς αθλητές απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στην ακαδημία κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-13, ενώ διασκέδασαν με τους συναθλητές, φίλους, γονείς και προπονητές σε γιορτινό κλίμα με μουσική και φαγητό ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.