Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Βρήκε τον «δασκαλό» του ο Μουσλίμοβιτς

Μπορεί να μην υπήρχαν φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στο Καυταντζόγλειο, αλλά υπάρχουν πολλά παράπονα από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην σουίτα που παραχωρήθηκε  από την ΠΑΕ, όπως και  από τον Μουσλίμοβιτς που …βρήκε τον δάσκαλο του.


Όσοι βρίσκονταν στην αποστολή του ΠΑΟΚ που έδωσε το παρών στο Καυταντζόγλειο, αφού έφθασαν στο γήπεδο, μπήκαν στον διάδρομο των αποδυτήριων και από εκεί από τον εξωτερικό χώρο κατευθύνθηκαν προς την σουίτα που τους παραχωρήθηκε.
Ενώ η πλειονότητα της αποστολής του ΠΑΟΚ δεν έκανε το παραμικρό, υπήρχε ένας τύπος που  έβριζε και έκανε χειρονομίες. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα και να δημιουργηθεί μια ένταση.
Το χειρότερο όμως από όλα ήρθε από τον Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ πριν ξεκινήσει ο αγώνας , άκουσε κάποια «γαλλικά» από τους φιλάθλους του Ηρακλή. Τότε αυτός μπήκε στον διάδρομο των αποδυτηρίων και από το τζάμι που υπήρχε έκανε χειρονομίες προς τους φιλάθλους !
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος που βρίσκονταν στον συγκεκριμένο χώρο έγινε έξαλλός και κινήθηκε προς το μέρος του και τον απομάκρυνε , ενώ δεν έλειψαν και κάποιες αντιπαραθέσεις που υπήρχαν μεταξύ των δυο παικτών.
Στην συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν , με τον Βόσνιο να παραμένει εντός αποδυτηρίων.